Ce este un SugarDaddy?

Desi sunt atatea definitii ale unui “sugardaddy”, de fapt, niciuna nu cuprinde exact toate detallile despre cum ar trebui sa fie o astfel de relatie. Ce este un Sugardaddy? Nu este numai vorba de bani, si nici nu este vorba numai de sex. Sugardaddy poate fi mult mai mult decat un “sponsor” al unei sugarbaby. Iar asta, de fapt, este si ceea ce creeaza confuzia despre ce ar trebui sa “contina” o relatie cu un sugardaddy. Si pentru ca foarte multe persoane si-au format deja stereotipuri despre cum ar trebui sa fie un sugardaddy, le este mai greu sa se adapteze unui alt gen, si nu acela care doreste sex in schimbul banilor si al cadourilor.

SUGARDADDY ISI DORESTE O RELATIE DE DURATA!

Majoritatea Sugardaddy isi doresc o relatie de durata! Nu vor sa fie doar o placere de o noapte, si apoi sa isi plateasca partenera. “Să fac asta e ca si cum as merge la o prostituata”, explica un Sugardaddy. “Daca asta as fi cautat, m-as fi dus pur si simplu la un bordel”. Dar Sugardaddy vrea sa consmtruiasca o relatie cu Sugarbaby-ul, vrea sa aiba cu ea o intimitate mai speciala decat sexul. “Ideea este ca trebuie sa ajungi sa iti cunosti partenera. Ce o infierbanta, ce nu. O prostituata trebuie sa mimeze placerea, iar pe mine asta ma lasa rece”, zice un alt SugarDaddy.

Asadar, o astfel de relatie presupune sa stii ce sa te astepti de la ea. Nu sa iti pierzi timpul gandindu-va ce sa faceti cu relatia, ci sa incepeti direct sa va descoperiti nevoile si dorintele. “Ne-am petrecut toata intalnirea discutand despre ce vrem fiecare sa facem cu aceasta relatie. Dar apoi ne-am pus de acord, am stabilit reguli, si de atunci ne-am intalnit de cel putin 10 ori.” Unul dintre Sugardaddy spune asta despre cea mai recenta relatie a lui. “O consider iubita mea, si ea ma considera iubitul ei, si am stabilit sa ne spunem totul si sa fim 100% sinceri unul cu altul. Nu am fost inconjurat de atata sinceritate niciodata in relatiile mele anterioare.”

SugarDaddy: NU DOAR SEX!

Relatia dintre un SugarDaddy si un SugarBaby se poate defini cel mai bine ca o relatie cu beneficii mutuale, ca un fel de schimb intre bunuri si servicii. Si pentru ca se zice ca dragostea nu poate fi cumparata, aceasta relatie cu un sugardaddy este de multe ori blamata. Dar noi, la Sugardaters.com , nu o vedem asa.

Toate relatiile functioneaza pentru ca se intampla un fel de schimb intre parteneri. Aceasta deoarece multe relatii nu se bazeaza pe iubire, ci pe alte lucruri. Aceste lucru fac ca relatia sa fie mai putin puternica, si de cele mai multe ori rezulta in despartiri. Sinceritatea are foarte mult de a face cu succesul unei relatii. Sigur, este foarte greu sa fii 100% sincer intr-o relatie “normala”, pentru ca initial a fost construita pe un schimb dragoste – dragoste. Daca relatia dumneavoastra nu este bazata pe dragoste, trebuie sa gasiti altceva pentru a o inlocui, altfel riscati sa va pierdeti partenerul.

Relatia cu Sugardaddy incepe si se termina cu sinceritate. De aceea atat de multe relatii SugarDaddy- SugarBaby evolueaza in “relatii normale”. Multi dintre Sugardaddy isi doresc exact aceasta, dar nu au timp sa exploreze, sa cucereasca, ci vor sa treaca cat mai repede la partea “sincera”, si sa se simta bine cu SugarBaby.

Voi ce credeti? Cum vedeti voi un “SugarDaddy”?