“Bad Boy” vs. “Good Boy”

Daca ar fi sa impartim barbatii in 2 categorii, probabil ca acestea ar fi: bad boy vs good boy (barbati rai si barbati buni).  Teoretic probabil oricine ti-ar spune ca ar fi mai indicat sa incepi o relatie cu un barbat bun, pentru ca cel rau este prin definitie predispus la prostii. Si totusi, majoritatea femeilor aleg baiatul rau in favoarea celui bun. De ce?

Multi sunt de parere ca un barbat cu adevarat bun nu exista, ca de acolo si expresia “prea bun ca sa fie adevarat”. Pe de o parte, barbatii care sunt prea buni sunt prea concentrati pe procesul de a fi constant buni. Pana la urma ajung sa isi piarda identitatea si incredea de sine, iar acest lucru ii face mai putin atragatori in ochii femeilor.

Pe de alta parte, barbatii rai sunt rebeli, se cred in control si au de cele mai multe ori un sentiment de superioritate. Partea buna este ca nu va veti plictisi niciodata cu un astfel de barbat, deoarece sunt de obicei o fire aventuroasa, constant dispusi sa incerce lucruri noi. Dar, atentie, lucrurile pot deveni urate, daca “barbatul rau” se crede atat de bun incat incepe sa isi mai respecte partenera.

La urma urmei, totul depinde de personalitea fiecaruia, si de ceea ce cauta intr-o relatie. Daca ar fi sa invatam ceva din filmele hollywoodi-ene, ar suna cam asa: daca vreti sa va intemeiati o familie, ati face bine sa va gasiti un barbat bun. Daca sunteti inca in cautare de aventuri, cred ca stiti ce alegere vi se potriveste.