Relatie pentru bani transformata in dragoste adevarata?

Noi, cei de la ro.sugardaters.com , avem un concept aparte – folosirea mijloacelor financiare pentru a spori sansele unei relatii de lunga durata intre parteneri. Probabil ca de aici se pot ivi controverse in ceea ce priveste site-ul nostru. De aceea ne-am gandit ca ar fi bine sa ne explicam si sa inlaturam aceste controverse.

Este posibil ca banii sa ucida o relatie? Sau, din contra, sa fie motivul care initiaza o relatie? Este posibil ca banii sa atraga doar oportunisti, sau pot atrage oare persoane pragmatice cu capul pe umeri?

Instinctele lucreaza pentru noi

Din punct de vedere genetic, barbatii sunt atrasi de femeile care detin trasaturile necesare pentru a procrea copii sanatosi si frumosi. Pe de alta parte, femeile sunt genetic “programate” in a cauta barbatii care detin posibilitatile (si financiare) de a avea grija de ele si familiile lor. Chiar daca suntem nascuti cu astfel de instincte primare, asta nu inseamna ca nu avem sentimente. La urma urmei, asta e una dintre caracteristicile care ne disting de animale.

Dragoste adevarata prin sugardating 

In Scandinavia, unde Sugardaters este cel mai mare site de sugardating, sunt nenumarate exemple in care “Sugarbabes” si-au gasit dragostea adevarata prin sugardating. Chiar daca o relatie poate incepe ca si una strict materiala, aceasta va creste in timp, iar in cele din urma se va ajunge la sentimente si in final dragoste.

Este posibil ca sugardating’ul sa include dragoste? – Absolut. Banii nu cumpara iubirea, ci creaza doar posibilitatea ca doua persoane sa se cunoasca in conditiile decise in prealabil. Alte site-uri de dating nu ofera aceasta posibilitate, iar de aceea sugardating-ul va fi intotdeauna cu un pas inainte!