Cum sa iti faci profilul perfect pentru SugarDaters?

Sa iti faci profilul perfect pentru Sugardaters necesita multa munca si rabdare. Chiar daca este imposibil sa stii ce isi doreste fiecare, cea mai buna strategie sa atragi pe cineva este sa te reprezinti pe tine insuti. Daca ai incredere sa urmaresti aceste mici instructiuni, vei ajunge sa ai o relatie cu beneficii mutuale, cat ai clipi!

Scrie despre pasiunile tale.

Probabil ca e mai greu sa faci decat sa zici. Cand trebuie sa ne scriem lista de hobby-uri pe hartie, majoritatea nu stiu de unde sa inceapa. Sfatul nostru este sa fii specific, dar sa nu intri atat de mult in detalii incat sa pari putin ciudat. Daca iti place sa citesti, de exemplu, spune care este autorul tau preferat. Daca iti place sa mananci in oras, scrie despre restaurantul la care mergi cel mai des. Singura cale de a sti daca ai sau nu ceva in comun cu o persoana, este sa mentionezi detalii despre tine.

Scrie despre ceea ce vrei.

Esti genul care cauta o relatie lunga sau doar distractie? Vrei sa rasfeti sau sa fii rasfatat sau vrei doar o cina luxoasa si o noapte alba? Despre astfel de lucruri trebuie sa scrii, daca vrei sa gasesti partenerul ideal. Gandeste-te la ce vrei, da si la ce NU vrei. Vrei doar nefumatori? Doar iubitori de caini? Doar vegetarieni?

Cea mai sigura cale catre o intalnire esuata este sa aveti o gramada de neintelegeri care ar fi putut fi evitate daca ai fi scris sincer despre ceea ce iti doresti si ce nu. Tocmai scopul intalnirii este ca fiecare sa gaseasca ce doreste, asa ca fii sincer, asa cum ai vrea sa fie si persoana de langa tine.

Nu te preface.

Oameni necinstiti se gasesc pe orice site de dating online, iar Sugardaters nu face exceptie. De aceea, cel mai bine este sa fii sincer cand vorbesti cu cineva, pentru ca majoritarea persoanelor de pe site isi dau seama cand cineva minte. O relatie inceputa cu minciuni nu face altceva decat sa complice lucrurile, si sa ajunga o dezamagire. Daca esti sincer, esti liber sa fii tu.

Fii sexy.

Nu trebuie sa fii explicit sexual, dar putina senzualitate face minuni. Daca esti genul careia ii place sa poarte tocuri si pantaloni de piele, o astfel de poza este mult mai sexy decat o descriere a  pozitiei de sex preferata. Micile subtilitati si aluzii ii lasa pe barbati cu gandul ca isi doresc mai mult si mai multe.

Scrie corect gramatical.

Ambele persoane implicate in relatie isi doresc un partener inteligent. Cea mai sigura care de a pierde atentia cuiva este sa folosesti greseli gramaticale in abundenta. Este foarte putin sexy sa te adresezi unei posibile cuceriri cu greseli gramaticale si sintaxe incorecte. Ai putea pierde o intalnire perfecta.

Acestea sunt sfaturile noastre pentru tine. Ce crezi ca ar trebui sa apara pe lista?