George Clooney – Sugardaddy – ul de vis

George Clooney este “incredere de sine”

El este un exemplu de incredere de sine in tot ceea ce face. Fie vorba de a juca in filme, a zambi fermecator intr-o reclama, sau a defila intr-o pereche de boxeri, acest sugardaddy este intruchiparea increderii de sine.

Femeile sunt atrase de barbati puternici, curajosi si carora nu le este frica sa ia viata in maini. De asta se alatura femeile comunitatii Sugardaters. Pentru ca sunt in cautarea unui barbat increzator, caruia nu ii este teama sa incerce un nou concept.

George Clooney – Sugardaddy  este un gentleman

Totul despre George Clooney rasuna a gentleman. Felul in care se imbraca, atitudinea sa, charmul sau;  totul este in conformitate cu definitia unui gentleman, iar femeile sunt atrase ca un magnet de aceste caracteristici. Ele nu sunt in cautarea unui barbat care are doar 2 lei in buzunar si vrea doar sex ocazional. Vor mai mult de atat.

George Clooney este sugardaters.com

Chiar daca in momentul de fata el este imaginea pentru Nespresso, ne-ar placea sa vi-l oferim pe Clooney ca si imaginea Sugardaters. Dar fi-ti fara griji, chiar daca nu dispunem de adevaratul Clooney, va putem asigura ca toate aceste calitati le puteti gasi pe http://ro.sugardaters.com/asa ca nu mai asteptati, creati-va contul azi! 🙂