Asteptarile influenteaza relatia

Asteptarile influenteaza relatia 

Toata treaba cu dating-ul si cu intalnirile cu persoane noi se rezuma la asteptarile pe care le are fiecare de la perechea sa.. Cand acele asteptari sunt atinse, atunci o numesti o intalnire de succes, si pe care ai dori sa o repeti.

Asteptarile influenteaza relatia. Acestea sunt foarte diferite de la persoana la persoana. Pentru unii, asteptarea pe care o au de persoana cu care se intalnesc este un sarut la sfarsitul serii, sau o noapte petrecuta impreuna. Altii, se asteapta ca intalnirea sa se tranforme intr-o relatie serioasa, sa aiba copii impreuna si asa mai departe. Sau, poate sa fie vorba de o asteptare financiara, sau statutul unei persoane, sau chiar educatia.

Unii oameni au nevoie de mai multe intalniri pentru a-si seta aceste asteptari , altii stiu dinainte ce isi doresc. Dar daca aceste asteptari nu sunt atinse intr-un moment sau in altul, relatia risca cel mai probabil sa se incheie, iar perechile sa isi doreasca sa cunoasca alti oameni.

Dar tocmai pentru a evita aceasta nepotrivire, exista Sugardaters. Pentru ca acest concept crede in relatii benefice de ambele parti, si incurajeaza setarea asteptarilor inca dinainte de intalnire. In acest fel, ambele persoane stiu la ce sa se astepte, si pot spune cu mai multa usurinta ca aceasta relatie va fi cea potrivita.