Dating online? De ce aș încerca?

Cu toții devenim puțin sceptici când auzim de expresia dating online. În mintea noastră se declanșează deja o furtună de imagini indecente, propuneri și oferte pe care nu știi cât de delicat sau nu sa le tratezi, sau doamne și domni trecuți de vreme care-și caută a doua jumatate. Finalul fericit din toată povestea asta e că…  A FOST ODATĂ!

Inante de a-ți menține poziția potrivit careia datingul online nu este pentru tine, citește lista următoare și vezi dacă trebuie să-ți regândești alegerea sau nu.

1. Oameni noi

Îți mai amintești ultima dată când ai cunoscut oameni noi? La serviciu te vezi zi de zi cu aceleași persoane, grupul tău de prieteni a rămas neschimbat de mai bine de cațiva ani și care între timp au început să aibă noi activități, iar cu cât timpul trece realizezi că ai din ce în ce mai puține persoane cu care să te conectezi. A venit așadar momentul în care să îți extinzi rețeaua socială cu beneficiul de a cunoaște oameni noi și de a căuta și găsi persoana potrivită nevoilor, cerințelor și exigențelor tale.

2. E weekend și te plictisești

Toți prietenii tăi sunt în cuplu și bineînțeles își valorifică timpul liber exact așa cum știe un cuplu mai bine. Tu în schimb nu faci decat să te uiți la un serial, eventual iți prepari cina, ieși în club, te intorci acasă tot singur/ă, aceeași rutină de câteva luni bune. Ești încă tânăr/ă, trebuie să tratezi asta ca atare! Fie o ieșire la un concert sau un serial văzut în doi, cu siguranță e mai incitant decât de unul singur.

3. Ai terminat de curând o relație

Remediul ideal pentru a trece peste fostul/a este timpul. Și pentru că în acele momente timpul nu este prietenul tău, o persoană nouă ar putea face orele, minute pentru tine. Dă-i o șansă!

4. Pur și simplu, vrei o aventură!

Vrei să mergi la mare sau la munte și ai vrea și puțină adrenalină. Poate nu ești încă pregătit/ă de o relație serioasă, așa că o aventură îți aduce cel puțin beneficiul de a cunoaște o persoană nouă.

5. Vrei să știi dacă încă mai ești pe piață

A-i fi surprins/ă să vezi câtă încredere în tine îți poate acorda un simplu străin. Te-ar putea ajuta să fii mai optimist/ă, să te gândești la tine din altă perspectivă, să-ți descoperi calități pe care nici tu nu știai că le ai, te-ar putea face să zâmbești.

Tu când ai decis că e timpul să-ți faci cont pe un site de dating?

Join Sugardaters today!