Roleplay. 4 profile vibrante și discrete pe SugarDaters. Tu ce rol vrei să joci?

Știați că unul din trei cupluri și-au găsit iubirea online? Într-o lume în care suntem dependenți de internet, asta nu mai reprezintă o supriză. Îl folosim pentru a intra în legătură cu foști colegi, pentru a găsi colaboratori în proiectele noastre, pentru a da un search rapid să vedem până la ce oră e deschis supermarketul, pentru a relaționa pur și simplu cu colegii, prietenii, pentru a fi up to date cu noutătile. Deci, pare logic să folosești internetul pentru a găsi pe cineva special. Doar nu e ca și cum îți dai întalniri online; tot offline ieși la întalnire. E doar un mijloc foarte confortabil de a-ți selecta de cine îți place, fără să cheltuiești niște bani și mai ales să eviți agitația din club.

Pe SugarDaters, găsesti 4 tipuri de profile diferite. Tu ce rol vrei sa joci?

SugarBabe. Este femeia tânără, frumoasă, sofisticată și discretă, pasională, care caută acel bărbat experimentat, stăpân pe viața lui cu care să aibă o relație matură. Ea îi va oferi toată iubirea ei și va ști să-i fie femeie. Ii place sa fie răsfățată și să răsfețe la rândul ei bărbatul care o face să se simtă atat de feminină.

SugarDaddy este un mentor. Pentru că este matur, cu multă experiență și dornic să răsfețe persoana tânără, frumoasă si feminină de langă el. Este foarte stabil financiar și pregătit să împartă.

SugarBoy este varianta masculină a SugarBabe. Caută stabilitate, înțelegere și o persoană matură care să-i controleze viața, să îl sponsorizeze iar el în schimb oferă tot ce și-ar dori o SugarMom.

SugarMom reprezintă varianta feminina a lui SugarDaddy. Este dornică de aventură și de a răsfăța persoana de lângă ea. Stăpână pe viața ei, caută pe cineva care să impărtășească aceleași pasiuni.

Rolul tău care este? Înscrie-te gratuit pe SugarDaters și găsește-ți persoana potrivită!