Calendarul SugarDaters® sparge toate stereotipurile!

Calendarul SugarDaters® sparge toate stereotipurile!

Sugar Babes cu forme și vârste foarte diferite pozează provocator!

Site-ul de matrimoniale Sugardaters.ro este mândru să anunțe lansarea primei ediții a unui calendar îndrăzneț care cuprinde fotografii în stilul boudoir, chiar cu sugar babes daneze, utilizatoarele site-ului, având vârste, forme și marimi extreme de variate.

Ideea care stă la baza acestui calendar este de a expune multitudinea de fete frumoase care utilizează acest site de matrimoniale, iar mai mult decât atât, de a sparge stereotipul potrivit căruia doar fetele slabe, cu un look convețional ar fi cele care merită să fie în centrul atenției. Sugar Babes sunt acele femei care caută un Sugar Daddy pentru a le răsfăța financiar, cu cadouri și cine elegante.

Sugar Daters Calendar 2016

                           Lærke ne arată cât de atragătoare poți fi chiar dacă ai câteva kilograme în plus Lærke, 20 de ani, din Jutland, Denmarca, este una dintre acele Sugar babes care a pozat pentru calendar. Ea vrea sa fie imaginea acelor fete plinuțe, corpolente și să dea un exemplu de încredere în sine: ”Viața mea nu a fost simplă deloc, dar asta nu m-a doborât. Este vorba doar despre a lupta. Am fost abuzată încă de la vârsta de 2 ani de către tatăl meu vitreg, exploatată, scuipată, injunghiată în spate la propriu, dar asta nu m-a făcut decât și mai puternică.Nu sunt cel mai slab model și nu am nici părul lung, frumos și sănătos și nici nu mă imbrac cu haine Chanel de la ultimul fashion-show, dar în schimb, am un suflet și o inimă de aur care nu dorește decât binele tuturor celor care îl merită”, spune Lærke.

Te poți întâlni cu aceste sugar babes!

Rikki Tholstrup Jørgensen, co-fondatorul Sugardaters.ro spune că ”ideea este să implicăm tot felul de fete, pentru a sparge stereotipurile potrivit cărora fetele blonde, slabe, cu sânii perfecți sunt întotdeauna cele atrăgătoare. Vrem să demonstrăm că fiecare este o piesă unică de artă care merită să fie fotografiată.”

Această primă ediție a calendarului va fi disponibilă incepând cu 1 Decembrie și va cuprinde fotografiile a 12 Sugar babes daneze, utilizatoare a site-ului. Mai mult decât atât, calendarul include numele de utilizator al acestor sugar babes, ceea ce înseamnă ca și tu poți stabili o întâlnire cu ele. În Scandinavia, Danemarca este țara lider în sugardating cu peste 45.000 de membri pe Sugardaters.

 

Cumpără calendarul SugarDaters® de pe www.voksen.dk. Distribuim în întreaga lume!

Sugardaters.ro, este unul dintre cele mai mari site-uri de matrimoniale, având atenția concentrate pe sugardating-relatții cu beneficii reciproce. Aici este locul în care sugar daddies, sugar babes, toy boys and sugar mamas se întâlnesc. Sugardaters.com a fost inființat în martie 2013. De atunci, SugarDaters® a devenit cel mai mare sugar-site cu peste 65.000 de membri în 15 țări.  SugarDaters® a fost înființat în Danemarca în anul 2013 și a intrat pe piața din Romania în August 2015.