Competitie! Castiga o operatie estetica!

Art To Masterpiece

Va amintiti Calendarul 2016 in care am prezentat tipul de femei care se regasesc pe site-ul nostru de dating? Scopul acelui proiect a fost de a aratat ca fiecare femeie este frumoasa in felul sau, ca este o piesa de arta.

Acum vrem sa inaintam cu un pas si ne-am hotarit sa demaram o competitie numita #ArtToMasterpiece, in care, dintr-o piesa de arta, ai posibilitatea de a deveni MASPERPIECE. Cum este posibila aceasta schimbare aproape radicala? Daca te hotarasti sa iei parte in competitie, vei putea fi fericitul castigator a unei operatii estetice, la alegerea ta!

Cu totii avem complexe. Unele sunt mai mici, altele mai mari, unele le putem indeparta cu usurinta, altele insa pot fi indepartate cu ajutorul tehnologiei. Partea mai putin placuta a acestor complexe, este faptul ca au un impact negativ asupra noastra. Asupra fatului cum ne percem, a increderei de sine. Asadar, ne propunem sa imbunatatim un mic aspect din viata ta, oferind o operatie estetica.

Prin competitia #ArtToMasterpiece, SugarDaters isi doreste sa asiste acele persoane tinere si frumoase sa se simta mai increzitori in ei insasi. Daca vrei sa iei parte in competitie, regulile sunt destul de simple:

  1. Trebuie sa ai un profil pe SugarDaters. Daca nu esti activ pe site-ul de dating, trebuie sa-ti creezi un profil pana in data de 31.03.2016 fie ca SugarBabe fie ca ToyBoy.
  2. Trebuie sa trimiti povestea ta la alexandra@sugardaters.com, pana in data de 01.04.2016. Povestea trebuie sa reflecte motivul pentru care iti doresti aceasta interventie chirurgicala si cum iti va imbunatati viata ulterior.
  3.  Optional, pe profilul tau de Instagram, poti posta o poza cu partea corpului care ti-ai dori sa o imbunatatesti, cu hashtagul #arttomasterpiece.  Poza cu cele mai multe like-uri poate reprezenta un avantaj.
  4. In data de 15 aprilie, vom selecta 10 dintre cele mai interesante povesti, pe care le vom publica ulterior pe blogul nostru.
  5.  Castigatorul va fi anuntat in data de 30.04 pe blogul nostru.

 

 

Nu uita sa dai like paginii noastre de  Facebook, conecteaza-te cu noi pe Twitter si  Instagram ca sa fii la current cu tote noutatile.