Tu stii ce vrei?

Chiar asa tu stii ce vrei? Pe plan personal, sentimental, profesional? Sau macar stii ce NU vrei?

Filmele, media, socientatea, ne portretizeaza niste stereotipuri. In momentul in care vezi ca nu te incadrezi, ai impresia ca ceva este gresit la tine. Da-mi voie sa iti spun ca daca asta e realitatea lor, nu inseamna neaparat ca e si realitatea ta.

Oamenii au nevoi diferite. Privesti cu admiratie la relatia prieteni tale si iti spui: “mi-as dori si eu sa am ce are ea “. Dar  gadeste-te, chiar ai nevoie? Tu stii ca si ea priveste cu admiratie la ce ai tu? Este implicit in ADN-ul nostru sa ne uitam in curtea vecinului, sa ravnim la ce are el, fara sa ne intrebam nici macar o clipa daca intradevar avem nevoie. Vrei si tu sa te casatoresti pentru ca majoritatea prietenilor tai s-au casatorit deja. Vrei si tu sa ai un bebe pentru ca in ultimul timp cam aici se rezuma discutiile cand iesiti cu totii in oras. Dar tu, CHIAR vrei asta? Nu cumva iti doresti sa calatoresti? sa explorezi, sa vezi ce e in lume pentru tine? Nu vrei sa incerci ceva nou, mai ales cand nu toata lumea are posibilitatea sa o faca? Trage aer in piept si pentru urmatoarele 5 minute fa un mic exercitiu:

Scrie pe o foaie de hartie ce ti-ai dori sa faci, indiferent de cat de indraznet este visul tau. Scrie daca vrei sa devii presedinte sau daca vrei sa fii casnica si sa cresti copii, scrie daca vrei sa-ti deschizi o afacere sau daca vrei sa lucrezi la stat, scrie daca ti-ai dori o masina sau daca e ok pentru tine sa mergi cu busul. Si nu uita, trebuie doar sa te gandesti la tine, nu la ce le-ar placea celor din jur sa fii. Esti mai original atunci cand nu te incadrezi in stereotipuri 😉

Lista pe care tocmai ai facut-o ti-a luminat calea. Acum ai aflat ce iti doresti. Visul tau il poti indeplini singur sau ai nevoie de un partener? Si daca tot vorbeam de stereotipuri, SugarDaters® este o platforma diferita de dating. Aici este simplu sa-ti gasesti un partener pentru ca toata lumea este foarte deschisa cu privire la ceea ce cauta. Daca vrei un bad boy, sau un barbat cu bani, sau pur si simplu un barbat experimentat care sa te ajute sa-ti deschizi afacea, ai cele mai multe sanse sa-l gasesti aici.

Succes. Si nu uita, doar pentru ca prietena ta e fericta, nu inseamna ca acelasi lucru te-ar face si pe tine fericit.

Ne gasesti pe Facebook, Instagram si Tumblr.