CONCURS DE CRĂCIUN: SANTA’S SUGAR BABY

Ai început deja să simți spiritul Crăciunului? Dacă răspunsul tău este NU, atunci noi suntem foarte fericiți să-ți schimbăm starea de spirit. Anunțăm competiția “Santa’s Sugar Baby 2016”.

În Danemarca, țara în care a luat naștere SugarDaters®, copiii primesc câte un cadou în fiecare zi a lunii Decembrie pâna la Crăciun. În alte țări, se găsește de cumparat așa numitul Advent Calendar, unde în fiecare zi, în spatele unei cifre gasești o mini supriză, adesea o bomboană. Noi suntem de părere că și atunci când creștem mai mari, tot trebuie să mai credem în Moș Crăciun. Doar că este un Moș Crăciun puțin mai diferit, cu “altfel de jucării”. Având în vedere că nu suntem defapt decât niște copii mai mari, am creat o viziune a unui Adevent calendar alternativ – unul în care personificăm bomboanele. Așadar în loc de bomboane vor fi  “fetițe de zahăr” (sugar babies)

Arată-ne cât de creativă ești

 Imaginează-ți pentru o clipă că mergi la o întalnire cu Moș Crăciun. Cum l-ai seduce? Ce fel de ruj ai folosi? Ce fel de lenjerie intima ți-ai cumpara? SugarDaters® ar vrea să îți ofere oportunitatea exclusivă de a deveni imaginea Calendarului nostru de Crăciun!

Cum functionează? Nu trebuie decât să-ți faci o fotografie într-o ipostază care descrie foarte bine cum anume l-ai seduce pe Moș Crăciun, apoi încarc-o în secțiunea special creată pentru acest conscurs pe site-ul SugarDaters®. Ai timp să faci asta pană în data de 23 Noiembrie. Din toate pozele încărcate, le vom selecta pe cele mai creative, pe care ulterior le vom dezvălui cu regularitate pe SugarDaters®. Aici intervin tăticii și mămicile de zahăr (sugar daddies și sugar mamas), care vor vota poza ta. Fotografia cu cele mai multe voturi, va fi desemnată câstigatoarea competiției, care va fi anuntată în a doua zi din 2017 /2 ianuarie.

Ca și Sugar baby, știi deja cum să ieși în evidență, nu? Asadar fii sexy și provocatoare, dar totusi lasă imaginea ta să fie de bun gust intrucât nuditatea nu este permisă. Deasemeni, trebuie să fi implinit cel putin 18 ani ca să fii eligibilă pentru concurs. În cele din urmă, trebuie să ai in vedere faptul că dacă fotografia ta va fi selectată, îți dai permisiunea să fie folosită la nivel național și internațional în media. (Facebook, Instagram, reviste, ziare etc.)

 

Găsește 3000€ sub Pomul de Crăciun

Nu contează dacă ai fost sau nu cuminte. Moș Crăciunul notru se simte extrem de generos. Asta înseamnă că fiecare fată care va fi selectată pentru Calendarul de Crăciun, va primi garantat 100 €, iar câștigatoarea va fi răsplătită cu 3000€. Să nu mai vorbim de atenția pe care o va primi profilul tău pe SugarDaters® după o astfel de expunere intrigantă.

Noi credem în pasiunea și creativitatea ta. Asa că pozează ca și cum Moș Crăciun te privește!

Află mai multe despre competiție în sectiunea special creata pe siteul SugarDaters, în “Termeni și Condiții”. Pentru orice alte întrebări nu exita să ne scrii un e-mail la alexandra@yahoo.com

 

 

Nu uita să dai like paginii noastre de  Facebook, conecteaza-te cu noi pe Twitter si  Instagram ca sa fii la current cu tote noutatile.