Grabeste-te! Aplicatiile pentru Competitia “Santa’s Sugar Baby” se apropie de final!

Fuguta, fuguta!

Stiai ca timpul pentru a incarca poze creative cu tematica Craciunului portretizand modul in care l-ai seduce pe cel mai generos barbat a tuturor timpurilor, se apropie de final? Daca inca nu ai reusit sa-ti fotografiezi trupul acoperit de confeti albe, sau intr-un scenariu cozy cu o tematica de Craciun, sau poate chiar in bucatarie pregatind biscuiti pentru Mos Craciun, poate ar trebui sa incepi sa te gandesti la asta, pentru ca ultima zi in care mai poti incarca poze pentru competitie, este 23 noiembrie.

Nu esti convinsa inca daca ar trebui sa te “deranjezi” si sa-ti faci o poza? Te rog, citeste mai departe. Premiile in cash!

Daca te hotarasti ca vrei sa faci parte din competitia Santa’s Sugar Baby, ai oportunitatea de a castiga 100€ in conditiile in care pozele tale sunt suficient de creative si se poate observa usor spiritul Craciunului. Castigi foarte multa vizibilitate, insemnand faptul ca sugar daddies din cel putin 17 tari activi pe SugarDaters te vor oberva si prin urmare, sansele tale sa-l gasesti pe “the one” cresc vertiginos. Ai oportunitatea de a a te afirma in media si cine stie, poate cineva chiar cauta un talent tanar ca tine. Si sa nu mai vorbim despre imensa oportunitate de a concura pentru premiul final in valoare de 3000€. Suna bine, nu? 🙂 Asa spuneam si eu.

Am primit aproximativ 100 de aplicatii pana acum, insa cu cat mai creativa este fotografia, cu atat sansele de a fi una dintre Santa’s Sugar Baby cresc.

Urmareste-ne pe  Instagram si Facebook