Calendarul de Advent! Prima fereastra se deschide duminica pe SugarDaters®

Vrem sa multumim acelor Sugar baby care s-au oprit pentru un minut din goana lor si au incarcat fotografii creative cu tematica Craciunului, si au facut ca acest calendar de Craciun sa fie un success. Sugar Babies din multe tari, precum Romania, Germania, Danemarca, Grecia, Polonia, Finlanda, Rusia si Ivory Coast, au dat tot ce au avut mai bun si au pozat in cele mai creative pozitii presentand cum l-ar seduce pe Mos Craciun. Si ca sa spunem adevarul, fotografiile fac mai mult decat o mie de cuvinte.

Vrem sa anuntam pe aceasta cale ca acele Sugar Babies care nu au fost inca contactate de catre echipa SugarDaters®, din pacate nu au fost selectate pentru runda finala, din diferite motive precum: fotografiile nu au avut tematica de Craciun, fotografiile nu au fost suficient de creative pentru aceasta competitie sau calitatea fotografiilor nu a fost una suficient de buna. Prin urmare, competitia fiind atat de stransa, a trebui sa alegem doar pe cele mai creative.

Asadar, in sfarsit numaratoarea inversa de a trimite fotografii a luat sfarsit, si suntem pregatiti sa anuntam ca in fiecare duminica incepand cu 27 Noiembrie pana in data de 18 Decembrie, Sugar Daddies si Sugar Mamas vor avea privilegiul de a deschide a noua fereastra pe site-ul SugarDaters®, unde vor admira si vota pe acea Sugar Baby care este cel mai mult pe placul lor.

Fiecare Sugar Daddy sau Sugar Mama, fie ca este platitor sau nu pe site-ul SugarDaters®, vor avea la dispozitie 5 voturi. Asta inseamna ca in fiecare duminica, vor acorda un vot unei singure Sugar Baby, acelei care este cel mai mult pe gustul lor. Dar ce se intampla daca un Sugar Daddy sau o Sugar Mama nu va avea posibilitatea sa se logeze pe site-ul SugarDaters® duminica? Nici o problema, ne-am gandit si la asta. Vor avea oportunitatea de a vota in fiecare Duminica de Advent dar si in saptamanile ce urmeaza.

 

Dar daca deja ai facut calculul, cred ca ti-ai dat seama ca sunt doar 4 duminici de Advent dar totusi sunt 5 voturi diponibile. Asadar ce se intampla cu al 5-lea vot?

Dupa ce Sugar Daddies si Sugar Mamas isi vor folosi toate cele 4 voturi, ne-am gandit poate a fost una dintre Sugar Baby care le-a placut atat de mult, incat vor vrea sa ii dea un extra vot, sa fie mai evident care este “aleasa”. Prin urmare, punem la dispozitie si o saptamana extra 25-31 Decembrie, in care vor avea posibilitatea sa admire toate acele Sugar Baby inscrise in concurs, si sa ofere acel extra vot acelei Sugar Baby care le-a atras cel mai mult atentia.

 

Totul depinde de Sugar Daddies si Sugar Mamas sa decida care va fi acea Sugar baby care va avea un inceput glorios in 2017 cu 3000€ in buzunar.

Castigatorul va fi anuntat oficial pe blogul nostru in data de 2 ianuarie. Deasemenea, speram ca acea Sugar baby care va castiga, sa impartaseasca cu noi, fie printr-o poza, fie printr-un video cum a cheltuit banii.