Sa o cunoastem pe Marije Oosting, castigatoarea consursului Santa’s Sugar Baby 2016

Celebrarea Anului Nou tocmai s-a terminat, insa nu si vacanta; sau cel putin nu pentru Marije Oosting, o olandeza rafinata care acum locuieste in Elvetia. Asadar, ea este castigatoarea concursului si a titlului Santa’s Sugar Baby 2016 si a mult ravnitului premiu in valoare de 3000 € de pe siteul SugarDaters®. Putem spune ca este o generoasa cantitate de “sugar”care cu siguranta si-a meritat efortulul depus dupa cum se poate vedea si in fotografie!

idfsfds

 

Suntem foarte bucurosi sa vedem cat de creative si ambitioase pot deveni ale noastre Sugar Babies cand vine vorba de a se exprima prin fotografii. Si pentru ca am avut locuri limitate disponibile in competitie, ne pare rau ca nu au avut posibilitatea sa participe toate Sugar Babies care au aplicat pemtru competitie. Insa cele care au reusit sa intre in competitie-asa cum multi dintre membrii Sugardaters pot confirma-au reusit cu brio sa-l seduca pe cel mai batran si generos barbat de pe pamant-Mos Craciun.

Si totusi, doar una dintre ele a reusit sa se faca cea mai remarcata in ochii acelor Sugar Daddies si Sugar Mamas de pe siteul SugarDaters. Este vorba despre – nume – care intradevar a demonstrat ce inseamna sa-l seduci pe Mos Craciun si fotografia careia a incasat cele mai multe voturi. Priviti-o bine, acest gen de Sugar baby, nu aterizeaza in bratele oricui, in fiecare zi! 😉

Dar nu este vorba doar de “sugar”, nu-i asa? este vorba despre spiritul Craciunului, este vorba despre a face parte dintr-o campanie de succes, poate cea mai de success de pana acum; despre atentia autentica a tuturor celor care au votat, despre bucuria sarbatorilor de Craciun. Nu, chiar nu, la sfarsitul zilei este vorba doar despre “sugar”! Si -nume- merita pana la ultima bucatica!

Abia asteptam sa stam de vorba cu castigatoarea si promitem ca tot ce vom afla, vom impartasi cu voi. Cum este sa castigi? Cum planuieste sa cheltuiasca premiul? Cu cine? sa fie oare cu unul dintre cei care au votat-o de 2 ori? Ramaneti pe pozitie si cu siguranta veti afla mai multe detalii picante despre impresionanta Santa’s Sugar Baby 2016.

Vrem sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care au participat si au votat si au facut ca aceasta competitie sa fie un succes. De fapt voi ati facut posibil ca Santa’s Sugar baby 2016 o experienta de neuitat. Un an cat mai bun in 2017! Felicitari!

Nu uita sa ne urmaresti  Instagram si Facebook .
#moretocome