Tips & tricks pentru noii sugar daddies

Uneori poate fi dificil sa deslusesti lumea sugar datingului, mai ales daca astazi intentionezi sa devii sugar daddy pentru prima data. Sau poate ai deja ceva experienta ca si sugar daddy, insa astazi este prima zi cand ai devenit membru pe sugardaters.ro. Sau poate ca sugar datingul este un concept absolut nou pentru tine si esti curios sa-l explorezi sa vezi ce are de oferit. Indiferent de categoria in care te incadrezi, treci cu privirea peste cele 4 sfaturi de mai jos, care sunt do’s & don’ts, atunci cand vrei sa ai o Sugar Baby alaturi.

  1. Fii un Gentleman

daca vrei sa ai succes in lumea sugar datingului si pe SugarDaters®, este esential sa te comporti si sa comunici respectuos si politicos. Pe platforma SugarDaters®, exista o functie  numita “Gentleman Rating”, unde utilizatorii pot evalua comportamentul celorlati utilizatori. In alte cuvinte, Sugar Babies vor vota sau nu calitatile si abilitatile tale de gentleman. De aceea este important, pentru a-ti crea si pastra o imagine cat mai buna despre tine insuti, sa tratezi toate acele Sugar babies cu care intri in contact, cu respect. Si acest comportoment se aplica nu doar atunci cand trimiti mesaje, ci si atunci cand va intalniti in viata reala.

2. Nu cere sex

Sugar datingul este intradevar un concept controversat, insa nu implica doar sexul. Din pacate, societatea a inteles gresit acest concept si continua sa-l puna intr-o lumina defavorabila. Este de datoria noastra, a celor care beneficiem de pe urma lui, sa facem tot ce ne sta in putere sa dovedim contrariul. Asadar, sugar datingul este despre respect mutual, iubire, onestitate, mai ales atunci cand spui de la inceput ce cauti. Sugar datingul nu este doar un schimb de bunuri. Nu este placut atunci cand o persoana pe care nu o cunosti iti cere sa petreceti o noapte nebuna adica sa faceti sex. Este ofensator si jignitor. Mai ales daca aduci in discutie banii. Banii si sexul sunt alta poveste. Pe SugarDaters® iubirea, respectul, onestitatea si reciprocitatea primeaza.

 

3. Fii deschis si sincer

Atunci cand “sugar” este “dating” este important sa fii deschis si sincer. Excat despre asta este sugar dating. Sa fii sincer si deschis cu privire la ceea ce cauti. In acest fel, potetialul tau partener stie precis ce cauti si cine stie, poate asteptarile tale sunt aceleasi ca si ale ei. Sinceritatea (oricare ar fi ea) reprezinta baza unei relatii solide pe SugarDaters®.

4. Asteapta putin pana sa trimiti cadouri

Este foarte important sa nu trimiti bani sau cadouri acelor Sugar Babies pe care inca nu le-ai intalnit. Cel mai probabil, multe dintre ele vor spune ca nu vor sa se intalneasca pana nu primesc ceva, in felul acesta asigurandu-se ca intradevar ai stabilitate financiara. Insa este indicat mai intai sa cunosti persoana. Sugar dating este o relatie in care finantele joaca un rol foarte important. Dar este bine sa astepti pana cand consideri ca persoana respectiva merita.

Cu acestea fiind spuse, distrubie aceasta postare cu prietenul tau, s-ar putea sa apecieze un sfat valid.

Nu uita sa ne urmaresti  Instagram si Facebook .