Sugar Datingul nu este un #alternativefact

Yup, Sugar Datingul nu este nu fapt alternativ. Un fapt alternativ ar fi ca astazi este vineri, sau ca merele sunt legume, sau ca bananele sunt rosii.

Asa ca da, te-ai prins, un fapt alternativ este o minciuna, iar faptele alternative nu sunt de fapt, fapte. Mai nou, in loc sa admiti ca spui o minciuna, mai degraba ai spune ca este un fapt alternativ. Fancy, nu? dar asta nu e ceva ce te incurajam sa faci. Nu prea le-a reusit celor din echipa Trump, asa ca ar fi bine sa inveti din greselile lor.

Sugar Datingul este respect mutual, iar pe site-ul  SugarDaters® ai posibilitatea sa gasesti fie o aventura de o noapte, fie o relatie ocazionala, fie chiar persoana visurilor. Iar asta nu este un fapt alternativ. In 2015, atunci cand am creat prima versiune a calendarului de Craciun, am cunoscut-o pe Maria, o daneza in varsta de 27 de ani care s-a prezentat la sedinta foto cu al ei Sugar Daddy si apoi ne-a povestit: “Am cazut de comun acord sa ne mai intalnim inca o data, insa pe atunci, nu m-am gandit niciodata ca vom avea parte de ceva mai mult decat bucuria de a fi unul in compania celuilalt. Insa de indata ce am inceput sa ne cunoastem mai bine, diferite sentimente s-au declansat si ne doream sa petrecem din ce in ce mai mult timp unul in compania celuilalt.” Yup, nu este un fapt alternativ oportunitatea de a-ti gasi alesul ;). Si imagineaza-ti cate beneficii: daca esti o Sugar Baby, asta inseamna ca el este bogat, puternic si cu influenta, prin urmare nu iti lispeste nimic, atat pe plan financiar cat si pe plan personal. Daca esti un Sugar daddy, ea este tanara, frumoasa, efervescenta, pregatita in orice clipa sa te duca spre urmatoarea aventura. Yup, beneficii peste tot! 😉

Sa-ti dau totusi si un fapt alternativ despre Sugar Dating: un Sugar Daddy tipic este sarac, nu este generos deloc si are timp nelimitat sa-i asculte dramele unei Sugar baby. O Sugar Baby nu va empatiza cu al ei Sugar Daddy, in marea majoritate a timpului va fi plictisita si se va intalni cu un Sugar Daddy doar pt banii lui, nu pentru ca este atrasa de el. Dupa cum spuneam, este doar un fapt alternativ. 😉

 

Te provoc sa creezi un fapt alternativ despre Sugar dating si sa-l postezi pe contul tau de Facebook sau Instagram si da-ne oportunitatea sa-l vedem. Foloseste ambele hashtaguri #sugardaters #alternativefacts. Cele mai reusite postari vor fi prezentate, chiar aici pe blogul SugarDaters®.

Si tine minte: fiecare zi este o zi potrivita sa intalnesti un barbat bogat sau o femeie frumoasa. And this is not an #alternativefact.

Nu uita sa ne urmaresti  Instagram si Facebook .