Tu stii ce tara nu a fost niciodata atat de boagata?

Tu stii ce tara nu a fost niciodata atat de boagata?

Danemarca, locul nasterii a lemnului dulce, a martipanului, a micii sirene, a LEGO-ului, Jamie Lannister si a website-ului SugarDaters®, este de asemeni tara din lume care nu a fost niciodata atat de bogata ca acum. Danezii sunt mai bogati ca niciodata, avand bani cu care nici macar nu stiu ce sa faca. Statul Scandinav, casa a 35000 de Sugar Daddies, au conturile de economii pline, in jur de 117.1 miliarde USD, dupa cum arata statisticile.

In mod oficial cea mai fericita tara din lume (din nou) in 2016, a doborit Elvetia de pe podium, cu buna starea, sanatatea si asteptarile de la viata, societate deschisa si toleranta, sau de ce nu pentru ca banii te fac pur si simplu fericit. 35 000 de danezi care fac parte din cei 160 000 de membri de pe SugarDaters®, websiteul pentru relatii cu beneficii reciproce, s-au bucurat de o crestere impresionanta in salarii in lunile si anii recenti.

 

Estimarile arata ca un danez are echivalentul a 21 000 USD in contul sau. Din fericire sau nu, nici un om nu este egal cu celalalt, dar un sigur lucru este sigur: un sugar Daddy are mai mult decat un oarecare Ion; cat de mult? Daca esti o Sugar Baby pe SugarDaters®, este posibil sa afli, dar: sa nu spui nimanui, pentru ca Sugar Daddies danezi, le place sa tina lucrurile private. 😉

Nu uita sa ne urmaresti  Instagram si Facebook  sa fii la curent cu noutatile despre relatiile cu beneficii reciproce si sfaturi despre cum sa fii mai bun in relatia ta de SugarDating.