Echipa SugarDaters® s-a dezbracat la propriu pentru Ziua Internationala a Femeii

Echipa SugarDaters® s-a dezbracat la propriu pentru Ziua Internationala a Femeii

What’s the deal?

Ei bine, ai crede ca traim in timpuri moderne si a unei societati deschise. Insa taboourile, etichetarea si slut-shaming-ul sunt inca foarte adanc inradacinate in cultura romaneasca si nu numai. Echipa SugarDaters® a realizat un chestionar cu privire la comportamentul sexual al femeilor si din pacate, rezultatele nu sunt doar niste statistici. S-a dovedit faptul ca daca o femeie este mai indrazneata, daca a avut mai multi de 5 parteneri sexuali, este etichetata ca si femeie usoara, iar daca se imbraca sexy sau atragator, o face pentru atentie. Mai mult decat atat, femeile care reusesc sa-si faca o cariera de succes, sunt considerate ca a trebuit sa “treaca” pe la fiecare sef, pana a ajunge in varf. Din nefericire multe dintre femei trebuie sa tina piept la astfel de acuzatii in fiecare zi.

De aceea noi, echipa internationala de femei din spatele platformei SugarDaters®, am venit cu ideea de a crea un mesaj in care chiar credem cu tarie. Ne-am unit, pentru a exprima ideea de libertate, de incredere in sine si in propriile actiuni si mai presus de orice, sa incurajam femeile de pretutindeni sa-si asume fiecare decizie sau actiune, sa fie mandre si multumite pentru ca pana la urma, acest lucru conteaza cel mai mult. Sa nu isi ceara scuze pentru ceea ce sunt, atata timp cat ele sunt fericite. Pentru ca societatea va judeca indiferent de ce alegi sa faci. Asa ca, nu e mai bine sa te multumesti pe tine? Pentru ca oricum nu vei multumi pe toata lumea niciodata. In urma chestionarului si a reflectiilor mentionate mai sus, s-a nascut campania UnapologeticSelf.

 

De ce noi ( si de ce ne-am dezbracat)

Cu toate ca suntem membrii unei echipe de marketing, aceasta initiativa nu a fost una in favoarea companiei neaparat. De fapt promovam o idee care trece dincolo de scopurile monetare si ambitiile noastre cu privire la cariera. In acest filmulet suntem chiar noi: corpurile noastre, vocile noastre, iar fiecare mesaj a fost scris de mana noastra. Suntem foarte fericite sa distribuim acest filmulet, pentru ca a iesit exact asa cum ne-am dorit: neprelucrat, necompromis, necenzurat si frumos.

 

Ne-am dezbracat pentru filmulet, dar am ales sa nu ne aratam chipurile. De ce? Pentru ca nu este vorba doar despre noi ca si persoane individuale. Coprurile noastre reprezinta corpul fiecarei femei din lume; spunem povestea multor femei care aproape zilnic iau piept unor acuzatii pur si simplu care nu sunt reale.

 #UnapologeticSelf

Pe scurt de Ziua Internationala a Femeii sarbatorim libertatea de a alege, de a lua decizii si de a ne reaminti ca femeia este minunata prin simplul fapt ca pana la urma fiecare dintre noi existam datorita unei….femei. 🙂

Daca esti de acord cu faptul ca femeile ar trebui sa se iubeasca mai mult pe ele insisi si sa nu mai astepte confirmarea societatii cu privire la deciziile sau actiunile lor, si pur si simplu sa fie acceptate ca si femei, da-ne un like sau distribuie filmuletul de pe Facebook. Un lucru mic pentru tine, dar unul imens pentru noi si pentru toate femeile care sunt judecate fara motiv.

 

#UnapologeticSelf

#WomensEveryDay