Ce spune zodia ta despre viața ta sexuală?

Ce spune zodia ta despre viața ta sexuală?

Crezi în norocul adus de către astre? Ei bine, dacă ești curios să afli în ce măsură astrele influențează viața ta sexuală și chimia dintre parteneri, citește cele descrise mai jos:

Berbec

Berbecul este cunoscut și ca semnul impulsivității. Urăște rutina și este întotdeauna pregătit pentru aventură, în special dacă îi miroase a pericol. Berbecii iubesc sexul, însâ deseori este grăbit: îi place mai mult destinația decât drumul în sine; dorește să ajunga cât mai repede la orgasm. S-ar putea să cazi în tentație atunci când simți că relația a căzut într-o rutină, însă de îndată ce berbecul se îndrăgostește, este foarte fidel și loial.

Cu cine este compatibil în pat: Leu, Gemeni și Săgetător

Taur

Apreciază foarte mult contactul fizic. Taurul este uneori timid și tăcut, dar când vine vorba de sex, performanța lui te poate surprinde. Să nu fii surpins daca o persoană care poartă zodia Taurului îți va lua răsuflarea din prima noapte de dragoste.

Cu cine este compatibil în pat: Rac, Scorpion și Capricorn

 

Gemeni

Este genul de persoană care are foarte multă imaginație. Gemenilor le plac poveștile erotice și le place să încerce lucruri diferite care aduc emoție într-o relație. O persoană în zodia Gemenilor, este una foarte seducătoare, însă în același timp îi place să fie admirată. Însă înainte de orice, Gemenii sunt un prietemn ideal pentru că adoră să vorbească și să împărtășească cele mai neobișnuite idei.

Cu cine este compatibil în pat: Leu, Balanța și Vărsător.

Rac

Am ajuns la cel mai emotiv semn al zodiacului. Oricine cunoaște un Rac, știe că poate plânge atunci când se uită chiar și la o reclamă pentru margarina. Sensibili, de regulă le place contactul care implică afecțiune, sunt loiali și preferă relațiile de lungă durată. Sexul pentru un Rac are o importanță majoră, însă trebuie să implice și iubire, altfel se vor simți folosiți.

Cu cine este compatibil în pat: Scorpion, Pești, Fecioară, Taur.

 

Leu

Leul este o persoană foarte focusată pe sine însuși, așadar îi place să primească complimente și știe cum să-i mulțumească pe cei care îi iubește. Iubește sexul, mai ales atunci când este provocat de către partener cu glume, poziții și glume picante.

Cu cine este compatibil în pat: Gemeni, Săgetător și Vărsător

 

Fecioară
 Fecioara este foarte exigentă atunci când vine vorba de igiena personală. Îi place sexul, însă este întoteauna preocupată să nu cumva să intre în contact cu diferite secreții sau mirosuri neplăcute din partea partenerului. Îi place la nebunie masajul.

Cu cine este compatibilă în pat: Taur, Scorpion și Capricorn.

Balanță

Este foarte impunătoare atunci când vine vorba de imaginea partenerului și îi place foarte mult să fie în pas cu moda și întotdeauna up-to-date. Îi place sexul și inovația așadar are multe fantezii sexuale și își dorește ca sexul să se întâmple în cele mai neobișnuite locuri și cele mai îndrăznețe poziții sexuale.

Cu cine este compatibilă în pat: Gemeni, Vărsător, Berbec și Leu.

 

 

Săgetător

Dă foarte multă importanță cu ce fizic vine la pachet potențialul partener. Este destul de faimos pentru dorința de a da ordine atunci când vine vorba despre sex. Intens, Săgetătorului îi plac emoțiile puternice și îi plac conversațiile inteligente după o partidă de sex.

Cu cine este compatibil în pat: Leu, Balanță, Vărsător.

 

Scorpion

Fii pregătit să te descurci cu un Scorpion! Rezervat și uneori chiar absent, Scorpionului nu-i place să-și arate sentimentele, însă în pat, situația este complet diferită. Adoră sexul, mai ales în locuri neobișnuite.

Cu cine este compatibil în pat: Săgetător, Taur și Pești

Capricorn

Foarte liberal, Capricornul iubește să facă diferite lucruri atunci când vine vorba de sex. Extrem de sexual și intens, probabil nu va fi suprins dacă îi arăți că și ție iți place sexul sălbatic de exemplu.

Cu cine este compatibil în pat: Rac, Capricorn și Pești

 

Pești

Este un visător sensibil. O persoană în zodia pești, este o persoană care pune preț pe sentimente. Cuvintele simple exprimând afecțiune, o poate face foarte fericită. Pentru Pești, sexul este o artă.

Cu cine este compatibil în pat: Rac, Scorpion și Taur.

Vărsător:

Apreciază mai mult calitățile intelectuale decât cele fizice, însă iubește sexul. Vărsătorului îi place libertatea și urăște oamenii încăpățânați.

Cu cine este compatibil în pat: Balanță, Berbec și Săgetător.

 

Nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTwitter și  Tumblr și SnapChat: sugardaters.