Let’s GET sugar. Cum îl convingi pe Sugar Daddy să plecați într-o călătorie?

Let’s GET sugar. Cum îl convingi pe Sugar Daddy să plecați într-o călătorie?

O pereche de Louboutin sunt super faini, dar o călătorie în Mexic spre exemplu, sună și mai bine, nu?

Dacă ești deja de ceva vreme în lumea Sugar Dating-ului, bănuiesc că deja te-ai plictisit de genți, pantofi, cosmetice de la branduri de lux, Iphone 7  și de o alocație destul de bunicică, care toate acestea ți-au făcut viața mai interesantă, captivantă, elegantă și plină de farmec. So how do you level up? Care este visul majoritatea tinerilor astăzi? Să fie oare să calătorească în locuri în care nu a ajuns picior de turist? Să întoate cu delfinii și să sorbească dintr-o margarita…? Pe o plajă. În loc de cafea. Într-o zi de luni dimineață. Mmmmmm…daaaaa… 🙂

Comunică

Întreabă-l despre cea mai faină vacanță, călătorie în care a fost până acum. Motivează-l să vorbească despre ce i-a plăcut cel mai mult la acel moment. A fost locul pe care l-a vizitat? A fost ceva ce a făcut? A fost mâncarea specifică acelei regiuni? Afând ce îi place, va fi de fapt mai ușor pentru tine să planifici. Pentru că va avea și el ceva de câștigat, nu doar tu.

Plantează indicii

“Îți dai seama ce interesant ar fi sa fumezi iarbă pe străzile unui oraș în care de fapt e legal să faci asta?” Încearcă să găsești ceva specific locului în care vrei să călătorești și adaptează situația la voi doi, subtil. Plantează-i idei și scenarii. Va avea el grijă de restul.

Timp doar pentru noi

“Nu mă mai satur de tine”. Bănuiesc că al tău Sugar Daddy este destul de ocupat și nu prea reușești să petreci prea mult timp cu el, fară să-i sune telefonul, sau pur și simplu sa fie deconectat absolut de jobul lui. De aceea, chiar dacă este vorba doar de un weekend, fă-l să înțeleagă că e doar pentru voi 2, fără a fi deranjați de absolut nimic, fără apeluri telefonice, fară scuze.

Scuza “abia mi-am cumpărat un costum de baie”

Abia ți-ai cumpărat un costum de baie, al naibii de sexy, dar ai această mică problemă: nu ai unde să-l porți. Îmbracă-te cu el, fă-ți o poză, și trimite-o cu textul :” Îți imaginezi cum ar arata acest costum acoperit cu nisip? Pentru că eu deja am început să-mi imaginez”

Sau poate deja ai o metodă mai bună referitoare la cum să-l convingi pe al tău Sugar Daddy și să obții ceea ce-ți dorești. Iar dacă ai, te încurtajăm să o împartășești cu noi, iar noi la rândul nostru o vom împărtăși aici pe blogul nostru. Cum să te contectezi cu noi? E simplu. Fie pe InstagramFacebookTumblr! and SugarDaters Snapchat. Te așteptăm.