Cum să le răspunzi haterilor?

Cum să le răspunzi haterilor?

Am creat un scurt filmuleț, pentru cei care nu știu cum să le răspundă acelor persoane care îi judecă cu privire la alegerile pe care le fac. Mai exact pentru acele Sugar Babies care și-ar dori nespus să le răspundă corespunzător haterilor, atunci când sunt întrebate de ce au un Sugar Daddy, sau de ce au ales acest stil de viață, sau de ce vor acest tip de relație și nu una tradițională.

Toată ziua, în fiecare zi, reacționăm la situații. Ne formăm opinii despre lucruri. Este modul prin care operăm. Așadar tu nu ești vinovată de părerea pe care și-o formează cineva despre tine. Însă, poți foarte bine influența cum anume să fii privită. Oamenii deseori te percep în funcție de cum te expui. Dacă tu nu ai încredere în tine, atunci nici eu nu vor avea. Dacă tu nu te simți comfortabil cu tine, atunci nici ei nu se vor simți. Dacă tu ai indoieli cu privire la stilul tău de viață, absolut și ei vor avea. Tot ceea ce trebuie să ții minte, este faptul că este absolut imposibil să multumești pe toată lumea, sau pe fiecare persoană cu care intri în contact să te placă. Așadar, ce este de făcut în acest caz?

Oamenii vor critica tipul de relație pe care l-ai ales pentru că nu coincide și nu reflectă idea lor proprie despre cum o relație ar trebui să fie. Oamenii preferă o persoană în locul alteia. Spre exemplu, mie îmi place mai mult înghețata decât ciocolata. Sunt aproape sigură că ciocolatei nu îi prea convine preferința mea. În orice caz, vrei să-ți trăiești viața bazată pe idealurile altora, sau bazată pe idealurile tale?

Cel mai sincer sfat pe care ți-l pot da, este să faci absolut tot ce te face pe tine fericită. La finalul zilei, tu ești persoana care contează cel mai mult. Fii fericită și împăcată, nu te strădui prea tare să-i multumești pe toti cei din jurul tău, pentru că este imposibil. Și mai ales, dacă în efortul tău de a-i multumi pe ei, tu ești cea care sfârșește nefericită.

Cu acestea fiind spuse, dacă vei găsi acest filmuleț ca are un mesaj bun, sau că este amuzant, inspirational sau pur și simplu îți crează o stare de bine, distribuie-l mai departe, să se distreze mai ales și haterii tăi ;).

Nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr! si SugarDaters Snapchat. Te așteptăm dacă ai orice fel de întrebări sau preferințe cu privire la ce anume să publicăm pe blogul nostru, pentru a fi și mai mult alături de tine și pentru a-ți oferi toate sfaturile și suportul de care ai nevoie.