Sugar Advisor: “Sugar”-ul este ca un drog

Oliwia Misaik, o Sugar Baby inteligentă, care reflctează și își planifică strategic stilul de viață ales, a avut inițiativa de a contribui blogului SugarDaters®. A fost o ofertă pe care echipa noastră nu a putut-o refuza din prisma faptului că povestea ei este necenzurată și vorbește despre experiențele ei reale, atât plăcute cât și neplăcute din lumea Sugar Datingului. Oliwia vrea să vorbească deschis despre tabuurile care s-au creat în jurul acestui stil de viață, despre cum vede societatea acest stil de viață și despre cum este de fapt. Oliwia a început acest stil de viață care a împlinit-o pe atât de multe planuri, în urmă cu 2 ani jumătate, deoarece dintotdeauna s-a simțit atrasă de bărbații mai în vârstă.

Începând cu această săptămână, Oliwia va va fi autorul “Sugar Advisor”, unde va relata realitatea din spatele relațiilor de Sugar Dating. Sperăm ca această inițiativă să inpire atât membrii comunității SugarDaters® cât și persoanlele din afara acestei lumi sofisticate.

Oliwia Misiak

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Acest blog este despre tranziție, de la neajunsuri la sofisticare. N-am avut nimic și apoi am început să am totul – atât spiritual cât și material. Sunt născută în ’83, am 58 de kg si 1.72 m. Sunt poloneză, scriitoare, cosmeticiană, pasionată de frumos, maseoză, și expertă în a comunica cu un bărbat atât în pat cât și în afara lui. Locuiesc în Copenhaga și sunt într-o relație deschisă cu unul dintre Sugar Daddies cu care mă întâlnesc.

Fetele tinere și atrăgătoare au o mulțime de probleme în minte. Alegeri dificile de făcut, care pot schimba caviarul într-o mâncare takeaway. Acestea sunt alegerile pe care o fată careia îi plac bărbații mai în vârstă le are de făcut. Atenție: “mai în vârstă”, nu “în vârstă”. Acestor fete le plac și banii pe care bărbații mai în vârstă îi au. Acești bărbați sunt experimentați, au un scop precis în viață și sunt atrăgători. Și mai știu și ceea ce-și doresc de la viață: imprevizibilitate, prospețime și atenție feminină. Atributele unei Sugar Baby perfecte. Și nu uita să complementezi cu inteligență, sofisticare și eleganță. Toate acestea ajută foarte mult în această lume în care trăim.

Unii o numesc Sugar Dating, alții o numesc diferit. Într-o colaborare perfectă, aceste cuvinte nu există. Nici măcar nu trebuie să le spui cu voce tare. Ne știm rolul, nu trebuie sa le „numim”. Este un acord silențios și plăcut.

Un acord între o fată tânără, care vrea să experimenteze o călătorie unică către o viață mai „bună” și un bărbat care îi poate oferi un bilet doar dus în acea călătorie. De ce doar dus, poate vrei să mă întrebi? Pentru ca de îndată ce ai gustat din Cristal, nu vrei să te mai întorci la Carlsberg. Această lume este ca un drog. Nici nu-ți dai seama când ai devenit dependentă.

Atenție, textul meu e mai degrabă cinic, iar atitudinea mea față de bărbați este foarte practică.

The Daddy

received_10155132348415240

Oliwia’s Photo

Gentleman-ul perfect și ideal, dispus să-ți ofere multe, în schimbul atenției tale. Singur, bogat și vulnerabil. Băieți prinși în trupul unor bărbați care îmbătrânesc. Pope John XXIII a spuns odată: „ Bărbații sunt ca vinul – unii se tranformă în oțet, iar alții devin mai buni odata cu trecerea timpul”. Perfect de acord. În orice caz, aproape toți au nevoie de jucăriile lor. Nu contează dacă se joacă cu mașini, iahturi, mingi de golf sau femei. Dar de ce au cel mai mult nevoie? De acceptare. Este o calitate ce destul de rar o primesc de la soțiile, prietenele sau chiar mamele lor. Ego-ul lor nu este mângâiat suficient. Iar în acel moment, intervenim noi. Noi suntem pentru ei o scăpare către extraordinar. Femei elegante și fascinante care vor accepta fiecare milimentru din corpul și sufletul lor. El își va cheltui banii câștigați cu tine, pentru ca vrea să se simtă „bărbat”. „Men rule the world, and women rule the men” , repetă asta ca pe o mantră. Bărbații au în sânge să ne impresioneze pe noi – sexul frumos.

 

The Sugar Baby

IMAG1562

Oliwia’s Photo

 

Să-i faci pe plac unui Sugar Daddy, poate fi obositor, mai ales dacă nu este scopul tău în viață. Să fii o persoană ambițioasă și determinată, este de apreciat, dar dacă acestea sunt în doze mici. O Sugar Baby inteligentă își dorește un succes care nu poate fi realizat fără ajutorul lui. Pentru că nu doar banii contează. Ci și relații, relații și iar relații. Prietenii lui sunt oameni dintr-o altă clasă socială. Pe lângă faptul că te introduce ca și prietena lui, vei avea nevoie de siguranță de sine, creier și abilitatea de a bea. Mult. Oamenii de success de regulă își îneacă amarul în băutură. Băutură scumpă. Trebuie să știi dacă Cabernet Sauvignon merge cu mușchiul de vită. După o noapte de băută și distracție, s-ar putea să ai oferta de job pe care ți-ai dorit-o. Fă-l să-și amintească entuziasmul tău, sclipirea și rochia elegantă dar sexy pe care o purtai. Iar zâmbetul niciodată să nu-ți dispară. Tratează-l cu respect și apreciază faptul că poti face parte din cercul lui luxos. Și amintește-ți că dimineața, trebuie să arați minunat. Învață cum sa bei. În lumea asta elegantă, mahmureala nu există.

Instinctiv, femeilor le place să se etaleze. Nu tuturor femeilor ci mai degrabă tipul nostru – Sugar Babies. Visăm la o geantă Chanel, sau un inel de la Tiffany. Trebuie să de dăm seama de un lucru. Acela că pofta vine mâncând. Cu alte cuvinte, cu cât ai mai mult, cu atât îți dorești mai mult. Așteptările tale cresc pentru că tu ai impresia că ți se cuvine tot ce-ți oferă el. Cheia este de fapt, să nu ai nicio așteptare. Nu lua nimic garantat. Apreciază-l. Ai răbdare. Fetele orbăznicuțe sunt întotdeauna răsplătite.

 

Yours truly,

Sugar Advisor

Pe Oliwia o poți contacta fie prin mesaj privat pe Facebook – @SugarAdvisor, fie la adresa de e-mail  oliwia.misiak@gmail.com.

 

Dă-i un like Oliwiei Sugar Advisor pe Facebook, și nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr! și SugarDaters Snapchat.

 

Varianta originală în limba Engleză a acestui articol, o găsești aici.