Sugar Advisor: Orbită de… master (card)

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Nu pune din prima totul pe tavă pentru al tău Sugar Daddy (cu toate că este foarte tentant). Femeile cu un spirit independent și un suflet supus sunt cele mai atrăgătoare. Asigură-te că ai apartamentul tău, prieteni și bineinteles, un job. Bărbații cu situație, nu vor să se joace cu păpuși goale, fără esență, ei vor să își diversifice viața alături de o femeie responsabilă și cu un caracter puternic. E bine din când în când să-i spui cât de „ocupată” ești, pentru că își va dori și mai mult să petreacă timp cu tine, atunci când nu ești disponibilă oricând vrea el. Fă-l pe el să te convingă pe tine că mutatul împreuna este o idee extraordinară! Not the other way around.

În următoarele stadii, va trebui să dai dovadă de self-control și rafinament. Va trebui să devii cineva între o soție și o Sugar Baby promiscuă. Și nu-l lăsa să se obișnuiască nici cu una, nici cu cealaltă. Surprinde-l. Ei adoră partea dinamică și imprevizibilă a unei femei.

În orice caz, nu trebuie să-l suprinzi niciodată cu cardul său gol. Știu că visul oricărei femei este să intre într-un magazin și să nu se uite la prețuri. Un detaliu, crede-mă, cunosc sentimentul foarte bine. De regulă acest sentiment vine atunci când nu am nici un ban în buzunar. În acel moment, vreau tot ce văd prin magazine. Nu-i goli lui buzunarele pentru a-ți realiza visele singură. Respectă-i tot ce are ca și cum ar fi al tău. Dacă vrea totuși după lungi deliberări să multumească dorința ta arzătoare de shopping, atunci e în regulă.

Recent am auzit o poveste asemănătoare de la o altă Sugar Baby. Prânzul s-a transformat într-un maraton de shopping. A cheltuit 100 mii de dolari, pentru ca MasterCardul Gold a fost prea tentant. În orice caz, nu a mai reușit să stea nici măcar o singură zi lângă al ei Sugar Daddy. Așa că toate lucrurile au revenit la normal.

Să te întorci la realitate poate fi înspăimântător. Dar mai devreme sau mai târziu se va întâmpla, și din păcate pentru acele Sugar Baby care nu sunt experimentate, poate fi destul de brutal. În primele stagii ale relației, călătorești, cinezi și pur și simplu trăiești zilele. Nu te gândești la viitor. Acele Sugar Baby inteligente trăiesc zilele de astăzi și de maine. Îl face pe el să se atașeze inconștient de ea, pentru ca ea să nu mai vadă realitatea din nou. Îi oferă momente de “love-high”.

Cam la asta visează unii bărbați. Iar kinly sex și threesome sunt o opțiune. Să nu mă întelegi greșit, nu înseamnă că trebuie să fii licențioasă. Fii deschisă și uneori e bine să te lași dusă de val.

Important: Nu te lăsa pradă prea ușor, trebuie să arate și el puțin efort. Pentru că nici unui bărbat nu-i place ceva care vine ușor. Ceva ce vine usor, nu are nicio valoare pentru omul care are totul.

În cazul meu, este un acord silențios. După fiecare excursie „trebuie” să mă întorc în țara în care „vreau” să trăiesc. Folosesc ghilimelele, pentru ca niciuna nu-i adevărată. Mi-aș putea da demisia în 5 secunde și m-aș putea muta oriunde.

Nimic nu mă ține aici decât conștiința lui că „am” o viață și fără el.

Yours truly,

Sugar Advisor

Pe Oliwia o poți contacta fie prin mesaj privat pe Facebook – @SugarAdvisor, fie la adresa de e-mail  oliwia.misiak@gmail.com.

 

Dă-i un like Oliwiei Sugar Advisor pe Facebook, și nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr! și SugarDaters Snapchat.

Varianta originală în limba Engleză a acestui articol, o găsești aici.