Sugar Advisor: Sunt o goal digger

Sunt o goal digger

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Ce fac atunci când nu este niciun Sugar Daddy prin preajmă? Vei fi suprinsă, dar lucrez ca și femeie de serviciu. Lăsând la o parte viața luxuoasă, mă descend din clasa muncitoare. Nu mă deranjează, îmi place diversitatea. Niciun job nu e prea rușinos. De fapt cred că este ca un fel de terapie. Orice Sugar Baby are nevoie de un duș rece din când în când. Să delibereze cât costă o pâine fără gluten. Să revii la esența persoanei tale, este important. Cine sunt eu atunci când mă reprezint pe mine și nu un bărbat bogat? Se numește igienă emoțională sau mind management.

Amintește-ți întotdeauna de unde ai plecat și de ce ai ales acest stil de viață. Apreciază beneficiile și fii recunoscătoare pentru această călătorie unică. Poate că ai fost născută cu o față drăguță și știi cum să ai grijă de corpul tău. Trebuie să ai grijă de mintea și creierul tău, exact în aceeași manieră. Prioritizează. Nu te arunca în abisul materialismului, pentru că nu mai e nicio scăpare de acolo. Va fi ori o experiență din care vei avea de învățat, ori va fi ceva ce se va transorma într-o adicție bolnavă. Fie vei sta acolo pentru totdeauna, fie vei sparge aventura. Să nu mă întelegi greșit, sunt și finaluri fericite pentru Sugar Babies.

Nunți fabuloase, însă căsnicii nu chiar atât de fabuloase. Nu vrei să sfârșești precum Jocelyn Wildenstein, sau stai..poate de fapt vrei? S-a înecat în operații estetice și avere. De ce? Pentru că și-a prins soțul într-un act de copulație cu o rusoaică, model de meserie, în vârstă de 19 ani. Jocelyn a avut câștig de cauză în instanță și prin urmare a încasat 2.5 miliarde de dolari. Well played. Câteodată, să rămâi într-o relație oribilă, pays off. La propriu.

Nu contează dacă abia urmeză să îți începi aventura sau ești deja o Sugar Baby experimentată. Ține minte: trebuie să ai capul pe umeri.

Eu, am două calități pe care ei le adoră: origini Est-Europene (zona săracă) și faptul că sunt roșcată. Ei adoră pistruii. Cu toții suntem familiari cu stereotipul roșcatei focoase. De ce fete de origine slavă? Pentru inocentă și determinare. Poftind îndelung la o viață mai bună. Pentru că te angajeză la supermarket cu Master în științe. Să ai o diplomă, nu mai reprezintă un bilet către o viață mai bună. Educația este ceea ce înveți după ce de fapt ai terminat școala. În zilele de astăzi, ai nevoie de oameni care cunosc alți oameni, sau să ai abilitatea de a impresiona oamenii potriviți. Sugar Datingul, este o combinație între cele doua motive deja menționate. El își împărtășește rețeaua cu tine, tu îl impresionezi și îl răsfeți. Este un acord direct și sincer.

Te poți trezi și lupta în fiecare zi. Malala Yousafzai a devenit o figură populară la nivel mondial. Fiind o femeie foarte dedicată cauzei sale, a apărat femeile și drepturile acestora la educație de mai bine de doi ani. Eforturile ei lăudabile, au condus-o până la premiile Nobel pentru pace. Impresionant, nu? Bineînțeles, atingerea unui obiectiv ca acesta, este mult mai satisfăcător pentru un războinic, dar… așa vrem să fim cu toții?

Sunt și alte căi, care te pot duce la destinație. Este important să ne dorim să ajungem la destinație.

Yours truly,

Sugar Advisor

Pe Oliwia o poți contacta fie prin mesaj privat pe Facebook – @SugarAdvisor, fie la adresa de e-mail  oliwia.misiak@gmail.com.

 

Dă-i un like Oliwiei Sugar Advisor pe Facebook, și nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr! și SugarDaters Snapchat.

Varianta originală în limba Engleză a acestui articol, o găsești aici.