Sugar Advisor: Zahăr în Suedia

Zahăr în Suedia

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Gothenburg. Al doilea oraș ca și mărime din Suedia, situat pe coasta de vest. O Mecca pentru oamenii bogați și influenți, după Stockholm. Am avut privilegiul de a petrece un weekend acolo, cu H. H este al meu Sugar Daddy. Un bărbat pierdut, dar cu un suflet sensibil și o inimă deschisă ( ca și portofelul său de altfel). De obicei îl tratez într-un mod foarte cinic și practic. Este un supraviețuitor. A supraviețuit până și moștenind una dintre cele mai mari averi din Europa, când avea doar 16 ani. Nu a moștenit o companie sau imobile. Însă a primit atât de mulți bani, încât nu mai trebuie să muncească o clipă din viața sa.

Ce faci atunci când primești milioane la vârsta de 16 ani? Îți muți rezidența în Hawaii. Îți cumperi prima casă cu priveliștea la ocean și un Porsche. Renunți la facultate pentru că deja ai acceași avere ca și Mark Zuckerberg. Înveți să faci surf, îți conduci Porsche-ul și bineînțeles îți vizitezi familia. Tatăl care nu te apreciază, și mama plictisită care se îneacă în Cartier. Dar cam atât despre binefăcător pentru moment.

Să ne întoarcem în Gothenburg. Elite Park Avenue Hotel? Confortabil și inteligent. Junior Suite? Checked. Programare la masaj? Bineînțeles. Știi cum e, viață stresantă. 😛

Prânzul. Poveste fără sfârșit despre bucătăria asiatică, Toso. Pe lângă excursia pe la magazine și restaurante, întotdeauna îl târăsc (la propriu) pe H. în acele locuri are alcătuiesc cultura unui oraș. Am ales de această dată să mergem la muzeul de artă din Gothenburg. Colecția de artă de acolo, este una dintre cele mai fine din Nordul Europei, cu lucrări semnificative de artă nordică și internațională. Asta înseamnă, ca trebuie să-l faci să înteleagă că știi mai mulți artiști în afară de Rembrandt și Mattise.

Este timpul să pornim la drum! unde? Către Båstad. Nu știi despre ce este vorba? Hai să spunem alfel: este Hamptonsul din Suedia  sau casa turneului suedez de tenis. Este o destinație must go, pentru elita suedeză, de mai bine de un secol. Este un loc unde cei bogați și plictisiți de viața din orașele mari, se retrag. Al meu Sugar Daddy are o casă de vacanță acolo.  O vilișoară drăguță și modestă pe din afară, dar cu un interior foarte generos. Portretizează o familie iubitoare, cu covoare hand-made și bineînteles jacuzzi cu apa sărată.

Ce mi-aș putea dori mai mult? Doar un singur lucru, fără de care nu pot trăi. Energie. Atracție extremă față de bărbatul care îmi oferă lumea la picioare. Poți să îi spui cum vrei: pasiune, dorință, chimie, sau chiar iubire. Emoții puternice care abia mai pot fi controlate. Îți poți deschide picioarele și poți simula o mie de orgasme, dar când nu-i acolo, e cam nasol. Pentru mine e nasol. Așadar, am două opțiuni. Fie ne jucăm de-a Prima Donna și mă bucur pur și simplu de viața luxoasă, fie suntem brutal de sinceri și deschiși despre sufletul nostru materialistic. Bineînteles că știu ce mi se cuvine, dar în același timp cunosc și implicațiile. Cel mai probabil el mă va schimba cu un model mai tânăr. Așadar, am ales să combin cele două variante. O discuție sinceră și deschisă este calea. Pentru că în cazul meu, mie chiar îmi plăcea tipul acesta. Are și o inimă bună și generoasă.  Mă respectă și îi pasă de sentimentele mele. Este un PRIETEN minunat. A înțeles. Mi-a oferit timp să lucrez cu sexualitatea mea. În orice caz, ceea ce nu a înțeles el este faptul că între noi doi,  nu va funcționa niciodată.

Abia aștept să mă întorc acasă la prietenul meu open-minded, și el va ști ce să facă cu mine. 🙂

Yours truly,

Sugar Advisor

Pe Oliwia o poți contacta fie prin mesaj privat pe Facebook – @SugarAdvisor, fie la adresa de e-mail  oliwia.misiak@gmail.com.

Dă-i un like Oliwiei Sugar Advisor pe Facebook, și nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr! și SugarDaters Snapchat.

Varianta originală în limba Engleză a acestui articol, o găsești aici.