Sugar Advisor: Me too

Me Too

Coverbillede - sugaradvisor3.2

“Dacă toate femeile care au fost abuzate sexual sau hărțuite și-ar scrie me too ca status, poate așa ne vom putea da seama de magnitutidea problemei.”

Sunt una dintre acele femei cărora nu le este frică să vorbească despre experiențele trăite, fie ele pozitive sau negative. Sunt întodeauna sinceră cu cititorii mei, dar cred ca ți-ai dat seama de asta până acum. Da. Am fost hărțuită sexual, am fost jignită atunci când nu am îndeplinit așteptări sexuale, apoi abandonată. Realitatea este brutală, mai ales atunci când scrii despre un stil de viață – Sugar Dating pe care unii oameni nu îl pot întelege sau accepta încă.

Am fost inspirata de Alyssa Milano, și așa am decis să dezvălui partea mai întunecată  a stilului meu de viață.

Când am început să-mi scriu experiențele, familia și prietenii mei mi-au fost mereu aproape. Atunci când nu îmi mai găseam cuvintele potrivite, cea mai mare inspirație și putere o primeam de la oamenii din jurul meu. O atitudine pozitivă și o motivație ieșită din comun parcă ieseau din mine așa că am decis să împărtășesc cu lumea ce este de fapt Sugar datingul și care este de fapt viziunea mea asupra acestui tip de relație.

Din momentul în care am început să postez despre experiențele mele, am întâmpinat un val foarte mare de ură și energie negativă.  Am fost insultată și criticată. Cei mai mulți dintre prietenii mei au renunțat la mine, pe motivul că am ales un drum greșit în viață,  și cum că m-aș vinde unor bărbați bătrâni și bogați. Am primit nenumărate sugestii sexuale și ofensatoare din partea unor bărbați care m-au pus într-o categorie a femeilor ușoare.

Pentru mine, să fiu sinceră și deschisă, sunt principiile după care mă ghidez în viață. Așadar, în ciuda urii pe care am primit-o, am decis să continui și să-mi împărtășesc experiențele. Faptul că sunt judecată în fiecare zi, parcă îmi dă un fel de putere și de încredere. Fiecare insultă mi-a dat și mai multă putere să arăt Sugar Datingul dintr-o altă perspectivă – Sugar Datingul nu presupune servicii, Sugar Datigul presupune o relație. Câțiva bărbați și-au pierdut interesul atunci când au aflat că am început să-mi împărtășesc public experiențele. Unii chiar mi-au spus: “sper că nu ai de gând să scrii și despre mine”, iar mai târziu bineințeles că au dispărut. Dintr-un oarecare motiv le-a fost frică și se pare că ei nu au împărtășit cu prietenii lor ceea ce au trăit cu mine.

Nu-mi voi da cu părerea cu privire la ceea ce se întâmplă la Holywood. Nu știu nimic despre acel mediu, însă după ultimele declarații făcute de femeile celebre, se pare că și ele traiesc pe pielea lor, ceea ce traiesc multe dintre femeile din diferite colțuri ale îmtregii lumi. În orice caz, mulțumită presei și Social Media, putem identifica această problemă.  Este cu siguranță un wake up call pentru bărbați și speranța pentru siguranța femeilor.

Între timp, mă voi întoarce la a pune pe hârtie și alte experiențe de ale mele, care nu au scopul de a face vreo reclamație, ci să inspire și să încurajeze alte femei.

Yours truly,

Sugar Advisor

Pe Oliwia o poți contacta fie prin mesaj privat pe Facebook – @SugarAdvisor, fie la adresa de e-mail  oliwia.misiak@gmail.com.

Dă-i un like Oliwiei Sugar Advisor pe Facebook, și nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr! și SugarDaters Snapchat.

Varianta originală în limba Engleză a acestui articol, o găsești aici.