De ce românii aleg Sugar Datingul în schimbul relațiilor tradiționale?

De ce românii aleg Sugar Datingul în schimbul relațiilor tradiționale?

Cu ceva timp în urmă, am realizat un nou studiu de caz, unde participanții au fost utilizatorii platformei SugarDaters®. Așadar, în această postare, veti afla motivele pentru care românii preferă relațiile de Sugar Dating în locul celor tradiționale.

Între mit și fapte, în funcție de răspunsul utilizatorilor de pe SugarDaters®

 

Baza unei relații de Sugar Dating, este beneficiul reciproc. Sugar Daddies oferă beneficii financiare acelor Sugar Babies care sunt în căutarea acestui tip de bărbat-matur, stăpân pe viața și economia lui. Sugar Babies sunt acele femei care sunt pregătite pentru o relație fără obligații, care vor să se distreze și să-l răsfețe la rândul ei pe bărbatul de lângă ea, prin compania ei efervescentă.

Concluziile sunt adesea pripite atunci când vine vorba despre acest model de dating, pentru că societatea noastră, consideră acest stil de viață  extrem de diferit, chiar inferior celorlalte tipuri de dating.  Cu toate acestea, SugarDaters® a înregistrat o creștere dramatică în rândul utilizatorilor din România. Numărul membrilor continuă să crească în fiecare zi, într-o așa manieră încât a fost greu de prezis că societatea română va fi atât de deschisă să experimenteze acest stil de viață. (Momentan în România sunt  aproximativ 6000 de utilizatori activi, aproximativ 1900 Sugar Daddies, aproximativ 2100 Sugar Babies, aproximativ 1650 Boy Toys, iar restul Sugar Mamas. Numerele îți pot parea mici, pentru ca noi contorizam doar persoanele active, înscrise. Utilizatorii au opțiunea de a-și sterge singuri profilul, prin urmare, dacă cineva a fost utilizatorul platformei, dar acum a decis să nu o mai utilizeze, nu poate fi contorizat. În medie, în ultimele luni, aproximativ 20-25 de persoane noi își crează zilnic cont confirmat pe platformă)

Prin urmare, am decis să creăm un chestionar pentru a afla ce anume a condus la adoptarea acestui stil de viată, cum decurge o astfel de relație, și care este durata în medie a unei relații, în România

Chestionarul a fost completat de către 116 de utilizatori activi, dintre care  58.62% Sugar Babies, 22.41% Sugar Daddies,  BoyToys 16.39%, în timp ce Sugar Mamas doar 2.59%. Chestionarul nu a avut răspunsuri prestabilite, în schimb, fiecare participant a trebuit să-și exprime punctul de vedere.

De ce Sugar Dating și nu o relație tradițională?

Când au fost întrebați de ce preferă relația de Sugar Dating în schimbul celei tradiționale, răspunsurile au fost pe cât de surprinzătoare, pe atât de diverse.

Cea mai mare parte dintre participați au ales Sugar Datingul din curiozitate. Pe următorul nivel se află participanții care spun că acest tip de dating le oferă mai mulă libertate, mai multe oportunități, o relație fără compromisuri și un stil de viață mai avangardist. Surprinzător a fost faptul că unele persoane susțin că nu-și doresc neapărat o relație de Sugar Dating, însă sunt de părere că pe SugarDaters®, din prisma faptului că trebuie să plătească un abonament lunar, bărbații mai serioși, care întradevăr sunt în căutarea unui partener, pentru că nu ar plăti un abonament lunar doar pentru a pierde timpul inutil. Prin urmare, acel bărbat este mult mai dedicat să întâlnească pe cineva, decât un bărbat care foloseste o platformă gratuită.

Au mai fost și câteva răspunsuri precum: nu mai sunt în căutarea relațiilor serioase ci doar distractie, caută aventura, caută o persoană interesantă care să le testeze limitele, pentru sex ocazional, pentru experiențe noi, pentru a nu se implica emotional și bineînteles, pentru a găsi un bărbat potent financiar.

Cât durează o relație de Sugar Dating?

În medie durează până la 4 luni. Însă, relațiile se pot extinde până la 6, 8 luni, 1 an, chiar și mai mult, dar și relatii mai scurte, ce durează 2 saptamani, 1 lună.

Mulți dintre participanți susțin că au iești din căsnicii ce au durat zeci de ani, și nu își mai doresc să se implice emoțional, dar totuși au nevoie de atenție,  și de a comunica cu persone de sex opus.

Realitatea este că din ce în ce mai multi români aleg relațiile de Sugar Dating, pentru ca sunt mai la îndemână, dar mai ales din pricina faptului ca baza o constituie partea financiară.

Nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr!  Te așteptăm dacă ai orice fel de întrebări sau preferințe cu privire la ce anume să publicăm pe blogul nostru, pentru a fi și mai mult alături de tine și pentru a-ți oferi toate sfaturile și suportul de care ai nevoie.