Sugar Advisor: Cum găsești echilibru între Sugar Dating și celelalte aspecte ale vieții tale?

Cum găsești echilibru între Sugar Dating și universitate/serviciu/iubit/prieteni/familie?

Coverbillede - sugaradvisor3.2

Ceea ce consider eu a fi un echilibru, este o armonie perfectă între minte și corp. Dacă trăiești în pace cu tine însuți, vei experimenta stabilitate atât în viața ta personală cât și în cea profesională. Alegerile și deciziile pe care le luăm atunci când suntem într-o stare de liniște și pace interioară, sunt cele mai benefice pentru viața noastră. Dar cum să procedăm atunci când trebuie să separăm dorințele de lucrurile și persoanlele din viața noastră?

1.Atunci când Sugar Datingul devine parte din viața ta de zi cu zi, trebuie sa marchezi granița dintre iubit/ă, prieteni, familie și partenerul cu care ai ales să îți diversifici viața. Fanteziile și dorințele pe care le ai, nu trebuie să îți afecteze relațiile pe care le ai cu ceilalți apropiați ai tăi. Nu ai voie să neglijezi pe nimeni, încearcă să  îi faci pe toți să îți simtă prezența și angajamentul pe care îl ai față de ei.

2. Sinceritatea. Transparența necesită curaj dar în același timp elimină și probleme precum minciuna, trădarea, sau lipsa atenției din partea celor apropiați. Trebuie să te aștepți și la opinii care nu se aliniază cu perspectivele tale, însă întotdeauna să îți amintești că doar tu iei decizii pentru tine.

3. Atunci când găsești întelegere din partea apropiaților, acordă timp să le explici de ce ai un interes în Sugar Dating, de ce a devenit parte din viața ta și care este scopul pe care dorești să îl atingi. Împartășește cu ei dorințele tale, iar în acest fel le va fi mai simplu să îți înțeleagă alegerile.

4. Prioritizează. În timp ce explorezi Sugar Datingul, nu trebuie să uiți de serviciu sau facultate. Pentru că acestea sunt bazele tale pentru mai târziu, poate pentru când Sugar Datingul va înceta să mai fie interesant pentru tine. Ar fi de preferat să nu depinzi financiar și emoțional de partenerul tău, ci să îți menții independența de care vei avea nevoie atunci când el nu va mai fi prin preajmă. A fi independentă este super sexy. Atunci când ești focusată să îți construiești propria viață, devii mult mai atractivă.

5. Rolul tău este acela de a fi o persoană inteligentă, intrigantă, care emană energie pozitivă. Atunci când ești în compania unui Sugar Daddy, problemele tale de zi cu zi nu există. Nu-l încărca cu doleanțele și problemele tale, aceasta este o sarcină pentru soțiile și mamele lor.

6. Fii o femeie cameleon. Dezvoltă o abilitate care să te ajute să treci de la un rol la altul. O dată să fii o iubită seducatoare, apoi să devii un prieten de încredere. Găsește rolurile pe care vrei să le joci și în acest fel te vei descoperi pe tine însuți pe atât de multe nivele.

7. Stabilește un interval de timp. Atunci când stabilești un aranjament în faza inițială a relației,  fă-o cu simț de răspundere. Asumă-ți de câte ori te poți întâlni cu Sugar Daddy, astfel încât să nu neglijezi nicio parte din viața ta. Trebuie să îi spui de la început la ce ar trebui sâ se aștepte, astfel încât să nu fie dezamăgit mai târziu.

8.Este posibil să ai iubit și un Sugar Daddy în același timp? Cu siguranță acest tip de aranjament ar necesita foarte multă înțelegere, încredere și deschidere. A găsi un echilibru fizic în ambele relații, cu sigurantă va fi o provocare atât pentru tine cât și pentru partenerii tăi. Dacă te-ai găsit în acest triunghi, trebuie să fii sinceră cu ambii domni. Nici unul dintre ei nu ar trebui să se simtă neglijat. Este o șansă foarte mare ca tu să găsești un echilibru emoțional alături de iubitul tău, dar să îți satisfaci poftele luxoase alături de Sugar Daddy.

 

 

 

 

 

Yours truly,

Sugar Advisor

Pe Oliwia o poți contacta fie prin mesaj privat pe Facebook – @SugarAdvisor, fie la adresa de e-mail  oliwia.misiak@gmail.com.

Dă-i un like Oliwiei Sugar Advisor pe Facebook, și nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebookTumblr!

Varianta originală în limba Engleză a acestui articol, o găsești aici.