Devino Moș Crăciun pentru cineva. Cum?

Devino Moș Crăciun pentru cineva

SugarDaters® te invită să oferi un Crăciun mai călduros oamenilor fără adăpost din România

 

Credem că deja ai cumpărat cadoul pentru a ta Sugar Baby. (Dacă nu ai facut-o încă, grăbește-te). Dar actul pentru caritate, l-ai făcut deja? Ca și Sugar Daddy nu ai nevoie de o lecție despre cum să fii generos, tu știi cum să faci asta mai bine decât oricine. Așadar, hai să trecem direct la subiect:

Despre ce este vorba?

Anul acesta de Crăciun, ne-am găndit să conectăm membrii nostri generoși, cu cei cărora viața le-a oferit mai puțin, printr-o campanie care are ca scop strângere de fonduri. Ca și rezultat, colaborăm cu Samusocial- o organizație non-profit din România care timp de 9 ani de zile oferă sprijin persoanelor adulte fără adăpost din România.

Unde vor merge banii donați?

Samusocial vor folosi fondurile donate de voi pentru a procura saci de dormit, medicamente și haine groase pentru persoanele fără adăpost. Costă foarte puțin să te alături inițiativei și să oferi un Crăciun mai călduros acestor persoane. Costă atât cât îți dorești tu.

Care este scopul nostru?

Ne propunem să strângem 2000 de euro, începând chiar de astăzi. Donația ta va apărea imediat pe Fundrazr, platforma de strangere a fondurilor, iar fondurile colectate vor intra în contul organizației Samusocial în data de 24 decembrie. O donație chiar și de 10 euro, reprezintă sursa de mancare și necesități pentru iarnă pentru cel puțin o persoană fără adăpost. Cu o donație oricât de mică din partea ta, un om este scos de pe stradă și i se oferă un Crăciun mai… călduros.

Dacă vrei sa afli mai multe despre această inițiativă și dacă vrei să donezi, te incurajăm să faci click pe link-ul acesta.