Să facem din 2019 anul interacțiunii pe SugarDaters®

Să facem din 2019 anul interacțiunii pe SugarDaters®

Îți sună cunoscut?  Ești un Sugar Daddy și parcă ai vrea sa renunți să mai cauți acea Sugar Baby la care ai visat dintotdeauna. De ce? Pentru că trimiți nenumărate mesaje, iar ceea ce primești în schimb este liniște totală, sau poate chiar o listă cu prețuri. Înțelegem cât de neplăcut acest lucru poate fi și tocmai de aceea suntem aici pentru a schimba asta. Gândește altfel: calitatea membrilor de pe SugarDaters® depinde de noi toți. Așadar te incurajăm și te rugăm să reclami toți acei utilizatori care nu vor decât să-și ofere serviciile sau încalcă regulile de comportare pe platformă în orice alt fel. Mai mult decât atât, asigură-te că te folosești de abonamentul tău Premium la maxim și inițiază conversații pline de sens pentru că persoanelor tinere le este foarte simplu să fie răsfățate și distrase. Așadar, numai de tine depinde să te diferențiezi printr-un prim mesaj de restul.

Ești o Sugar Baby și când deschizi căsuța plină de mesaje de pe SugarDaters®, vezi doar “Bună, ce faci?” sau poate chiar mai rău, găsești mesaje prin care îți sunt oferiți bani în schimbul unei întâlniri intime. Ai simți că nu ai cum să schimbi asta și atunci ignori toate aceste mesaje. Într-un final te și plictisești să mai răspunzi tuturor mesajelor lipsite de sens și începi să te gândești că de fapt să gasești un Sugar Daddy pe bune e de domeniul fantasticului.

Adevărul este că nu e nici ușor dar nici foarte greu să găsești un Sugar Daddy adevărat. Însă ce poți face ca să crești aceste șanse? În primul rând, este foarte important să nu mai ignori mesajele prin care primești propuneri indecente. Trebuie să iei atitudine și să le reclami. În acest fel poți face o schimbare și cu ajutorul tău vom elimina acei utilizatori care nu respectă alți utilizatori, care nu respectă platforma și conceptul de Sugar Dating. Gândește-te că și alti membri îi reclamă pe cei care nu au un comportament adecvat și în acest fel se micșorează șansele de a intra în contact cu o persoană nepotrivită. Doar împreună putem crea un mediu de întâlniri online mai serios.

În al doilea rând, încearcă să răspunzi tuturor mesajelor cu putință și păstrează un ton respectuos. În acest fel și ratingul tău va rămâne la înălțime, pentru că deseori utilizatorii primesc mai puține stele din cauză ca nu răspund mesajelor altor utilizatori. Având ratingul mare, automat atragi și mai mulți potențiali. Câteodată unele persoane nu știu cum să interacționeze într-un mod plin de sens de la bun început, iar asta nu înseamnă ca nu au nimic interesant de oferit. Așa că încearcă să le oferi o șansă. Și nu uita: inițiază chiar tu conversații pentru că în acest fel ai control deplin asupra cui vrei să-i oferi atenția ta.

Te rugăm să iei parte la chestionarul nostru, care este despre reclamarea membrilor pe SugarDaters®. Dacă cineva îți face propuneri indecente sau dacă primești astfel de propuneri, te rugăm să îi reclami folosind butonul de report din dreptul acelui profil. Noi nu verificăm mesajele membrilor noștri și nici nu-i urmărim. Așadar, orice feedback și interacțiune din partea ta este foarte apreciată de noi.

 

 

Să facem din 2019 anul interacțiunii pe SugarDaters®. Numai daca interacționezi, comunici și te implici poți găsi persoana potrivită pentru tine. Și nu renunța. El sau ea poate fi chiar la un mesaj distanță. 🙂

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook.