Orașul din România unde trăiesc cele mai generoase cupluri

Care este orașul din România unde trăiesc cele mai generoase cupluri?

Te-ai intrebat vreodată în ce oraș se găsesc cuplurile cele mai generoase de Valentine’s Day? Nimeni nu poate răspunde mai bine la această întrebare decât o platformă de sugar dating, unde oferirea cadourilor reprezintă baza solidă a unei relații fericite.

Vești bune pentru cuplurile din Iași: pe baza unui sondaj de opinie efectuat pe Sugardaters.ro, este mult mai probabil ca îndrăgostiții din acest oraș să facă schimb de cadouri în comparație cu cuplurile din alte orașe ale României.

 Iașul indică cel mai ridicat procentaj când vine vorba de primit și oferit cadouri, clasând astfel Bucureștiul și Clujul pe celelalte trepte ale podiumului.

Sugardaters.ro a efectuat un sondaj de opinie selectiv printre utilizatori, care au fost întrebați dacă au primit sau nu un cadou de Valentine’s Day în anul precedent de la ai lor Sugar Daddies sau Sugar Mamas dar și dacă au oferit și ei la randul lor. 87% dintre Sugar Babies și Boy Toys au răspuns afirmativ, clasând astfel Bucureștiul pe locul 2 cu un procentaj de 74% și pe 3 Clujul cu 65%.

Sondajul a arătat deasemeni că sugar daddies din Iași sunt în top cu 68% la primirea cadourilor, bătând asftel Bucurestiul cu 15% și Clujul cu 12%.  Poate aerul este mai romantic în Iași, sau poate chiar frigul ii face pe oameni să își aprecieze relațiile mai mult.

În orice caz, este Valentine’s Day si cu toții ar trebui să învățăm câte ceva de la cuplurile din Iași.