#hotography2019 Ești pregătită pentru o nouă provocare?

SugarDaters® lansează o nouă provocare de Ziua Internațională a Femeii, unde doamnele și domnisoarele au posibilitatea de a câștiga un tratament SPA, la alegere, împreună cu prietena cea mai bună.

Haide să spunem lucrurilor pe nume – cel mai probabil postezi fotografii cu tine pe profilul tău de Instagram. Dar dacă de această dată, în loc de o fotografie, postezi o #hotography2019?

Nu contează dacă ești într-o relație sau singură, pentru că orice femeie merită să fie răsfățată. Ești de acord? Așadar, haide să punem Instagramul pe jar, cu cele mai „hot” fotografii!

Iată ce trebuie să faci:

-postează o fotografie cu tine în care consideri că ești foarte atrăgătoare;

-folosește hashtagul #hotography2019 și etichetează-ne pe Instagram: @sugardatersro

„Hotografia” ce colectează cele mai multe like-uri, va fi desemnată câștigătoare, iar deținătoarea profilului împreună cu prietena ei cea mai bună, vor alege un centru SPA unde vor fi răsfățate cu un tratament tot la alegerea lor. Câștigătoarea va fi anunțată pe 18 martie.

După cum a spus și Iliza Shlesinger în rutina ei de stand up: when you’re hot, you know it. Așadar, TU știi? Arată-ne!

PS: nu trebuie să fii o Sugar Baby sau o Sugar Mama pentru a lua parte în această competiție. Orice femeie merită să fie răsfățată de 8 martie. Așadar, dă-le de veste și prietenelor tale, dar mai ales încurajează-le să îți dea like la fotografie. Mult succes!

Nu uita să ne urmărești pe InstagramFacebook, și YouTube.