Relațiile de Sugar Dating -Cât cheltuiește un Sugar Daddy pentru o Sugar Baby în România


În Sugar Dating, fiecare relație și fie acord este diferit, iar fiecare Sugar Daddy și Sugar Baby are standarde și așteptări diferite. Cu toate aceastea însă, baza fundamentală a unei relații de Sugar Dating o constitue suportul financiar. Potrivit satisticilor de pe Sugardaters.ro, un Sugar Daddy cheltuie în medie 16% din venit pentru a satisface nevoile financiare ale unei Sugar Baby.

Ce este un Sugar Daddy și o Sugar Baby?

Un Sugar Daddy este un bărbat matur, stăpân pe viața și economia lui, uneori căsătorit, alteori singur, pentru că este concentrat pe cariera și nu-și dorește o relație serioasă. Cu toate acestea însă, are nevoie de o prezență feminină în viața lui și nu neaparat sexual cât emoțional. Un Sugar Daddy tipic este un bărbat generos care este în căutarea unei Sugar Baby.

O Sugar Baby este o femeie tânără, atrăgătoare, efervescentă care este atrasă de acest tip de bărbat și care în schimbul unei compensații este alături de el, îi oferă afecțiune și atenție.

Fiecare Sugar Baby își negociază relația încă de la început, așadar nu există reguli sau practici comune. Unele femei vor merge la mai multe întâlniri fără a aștepta ceva în schimb, în timp ce alte femei nu vor ieși nici măcar la o cafea fără a fi compensate mai întâi.  Unele femei au un scop precis –cum ar fi oportunități profesionale, mentorat, în timp ce altele vor lăsa compensația la latitunea bărbatului, îl vor lăsa să-și exprime generozitatea cum știe el mai bine.

De cele mai multe ori imaginea Sugar Dating-ului în România este neclară și asociată cu serviciile de escortă și prosituție. Însă SugarDaters promovează relațiile de lungă durată bazate pe beneficii reciproce, ceea ce sunt în totală opoziție cu întâlnirile doar de o noapte, în schimbul unei sume de bani. Altfel spus, întâlnirile tranzacționale.  Într-o relație de Sugar Dating trebuie să existe chimie și atracție între parteneri. Schimbul de servicii sexuale sunt total interzize pe pfatformă. 

Cât câștigă și cheltuie un Sugar Daddy pentru o Sugar Baby în România?

Potrivit SugarDaters.ro, un Sugar Dadddin România câstigă în medie 5000€ pe pe luna din care în medie 16% sunt cheltuiți pe cadouri, ieșiri, excursii și alte accesorii de branduri exclusiviste pe care le dorește partenera. În schimbul acestor compensații, ea îl însoțește în delegații, evenimente, îi oferă suport emoțional, îl ajută să evadeze din rutina și stresul cotidian, îl provoacă și îi face viața mai interesantă. Alături de o Sugar Baby își trăiește a doua tinerețe.

Sexul apare în mod natural într-o relație de Sugar Dating, ca într-o oricare altă relație de tip tradițional, dar nu se întamplă într-un mod tranzacțional. Adeseori după ce partea romantică sau sexuală se încheie, relațiile tind să se pătreze și se extind la oportunități profesionale, internship-uri, networking.

Sugar Datingul în România

Fenomenul bărbaților cu bani și putere folosind aceste două caracteristici să atragă femeile, cu siguranță nu este un fenomen nou. Chiar și într-o societate în care femeile pot fi independente, uneori se preferă să se revină asupra valorilor tradiționale în care bărbatul este un gentilom, deschide uși și achită nota de plată, în timp ce femeia îl încântă cu feminitatea și delicatețea ei.

România se situează pe locul 5 în topul țărilor cu cei mai mulți utilizatori Premium pe SugarDaters după marii consumatori care sunt Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda. În România  sunt aproximativ 14.000 utilizatori activi, dintre care 5600 SugarDaddies și 5400 Sugar Babies. Restul sunt Boy Toys și Sugar Mamas.

Impresionant este fapul că deși venitul și standardul de trai nu este atât de ridicat precum în țările Scandinave, România este un mare consumator al vieții luxoase și ale lucrurilor care ar putea ridica o sprânceană în rândul cunoscuților.

Nu uita sa ne urmărești pe Facebook și Instagram.