Sărbătorește Singles Day indiferent de statusul relației tale

Sărbătorește Singles Day indiferent de statusul relației tale

Singles Day are loc în data de 11 noiembrie a fiecărui an. Este o sărbătoare chinezească ce a debutat ca un prilej de petrecere pentru persoanele singure în 1990. Studenții de la universitatea Nanjing din China, au decis că în această zi să sărbătorească burlacia.

Mai tarziu, aceeași zi a fost adoptată și de gigantul e-commerce website Alibaba care a tranformat această sărbătoare într-o zi promoțională și de shopping masiv worldwide.

Așadar, fie că vrei să sărbătorești faptul că nu ești atașat/ă romantic, ori că vrei să faci cumpărături în această zi uriasă destinată shopping-ului, am pregătit pentru tine o listă cu sugestii:

1. O plimbare cu caiacul

Îți place adrenalina și natura? Atunci acesta ar putea fi cel mai plăcut mod de a petrece Singles Day. Nu numai că reprezintă o activitate foarte sănătoasă pentru trup, dar te va ajuta să evadezi și din rutina de zi cu zi, tensiune și rutină.

2. O zi la SPA

Sună classic, însă cui nu-i surâde o zi de completă relaxare? Fie că vrei să încerci un ritual în sauna, ori un full-body masaj, sau chiar bulbucii din jacuzii, lasă-te purtat/ă de val și oferă-i corpului și pielii tale atenția pe care o merită.

3. Un city break

Vrei să evadezi din oraș pentru un weekend? Fel de fel de oferte generoase sunt doar la un click distanță. Îți dorești de prea mult timp să vizitezi Lisabona sau Parisul. Poate că a venit timpul să fii ceva mai spontan/ă și să explorezi în sfârșit aceste orașe după care tânjești.

4. Netflix  chill

Cine spune că trebuie să ieși din casă (sau din pat) ca să ai parte de timp de calitate? Această zi ar putea fi ocazia perfectă să-ți iei o pauză și să-ți satisfaci plăcerea vinovata cu serialul preferat. Să ai o după amiază cu serialul tău favorit, ar putea fi exact ceea ce ai acum neovie pentru a te deconecta puțin.

5. Încearcă un nou hobby

Poate un curs de gătit, ori zumba, sau pur și simplu ceva ce îți dorești de mult timp să încerci, însă nu ai găsit momentul potrivit. În acest fel, nu doar că vei învăța niște aptitudini noi, însă vei întâlni persoane care împărtașesc aceleasi interese. Singles Day poate fi ziua în care te gândești din nou doar la tine și să descoperi ce alte chestii noi ți-ar plăcea. Și nu știai că îți plac pentru că nu le-ai incercat niciodată până acum.

Dacă ești singur/ă astăzi, asta nu înseamnă că trebuie să fii la fel și mâine. Crează-ți un profil pe SugarDaters pentru a-ti găsi partenerul pe care îl cauți de atâta vreme. Nu l-ai găsit până acum, pentru că nu ai fost activ pe SugarDaters. 🙂

Nu ezita să arunci o privire peste informațiile anterioare despre cum să îți creezi un profil de succes pentru dating-ul online.