Black Friday: cum să te pregătești?

Cum să te pregătești pentru Black Friday?

Black Friday se apropie și nebunia cumpărăturilor este pe punctul de a începe. În data de 29 noiembrie, mulți dintre noi vor da fuga în magazine pentru reduceri și oferte de nerefuzat. Însă ce putem face pentru a profita de această zi la maxim și pentru a ne asigura că ofertele pe care le vedem sunt de fapt reale? Am pregătit pentru tine câteva sugestii și idei de care să ții cont în această zi masivă destinată shopping-ului.

  1. Verifică prețurile

Unele magazine vor încerca să-și păcălească clienții. Cresc prețurile produselor înainte de perioada de reduceri, doar pentru ca mai târziu de Black Friday să ofere un discount de nerefuzat. Ideea este că de fapt discount-ul nu există. Singura modalitate prin care te poți asigura că reducerea este reală, este să verifici prețurile produselor pe care ți le dorești înainte de această zi masivă de oferte.

  1. Economisește

Gândește-te ce produse îți dorești sau ai nevoie înainte de Black Friday. Intrăm în magazine și vedem o mulțime de reduceri. Storcător de fructe la jumătate de preț??! “Oh, da, am nevoie!” But do you really?

Ca să eviți cumpărăturile din impuls, reflectă puțin cu privire lucrurile de care chiar ai nevoie. În acest fel, când vei trece pragul magazinelor, nu te vei mai lasa distras de toate reducerile și vei merge la țintă către produsele de care ai nevoie. Privește Black Friday ca pe o oportunitate de a intra în posesia produselor pe care ți le dorești de multă vreme, pentru că altfel vei sfârși această zi cu un regret.

  1. Cadouri de Crăciun

Folosește această zi ca pe o oportunitate de a cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei dragi. Crăciunul este doar la o lună distanță, iar Black Friday este un prilej nemaipomenit de a te gândi și achiziționa cadouri pentru cei apropiați. În acest fel, în decembrie nu-ți rămâne decât să te relaxezi și să te bucuri de spiritul Crăciunului, știind că tu deja te-ai pregătit.

  1. Fă-ți un buget

Gândește-te la suma pe care ești dispus să o cheltui. Pentru că nu ai vrea să te trezești în ziua următoare cu o mahmureală din cauza shopping-ului din ziua precedentă. În loc să te uiti la contul tău bancar și să te intrebi “O, Doamne, oare ce-am făcut ?”, mai bine te bucuri de bunurile cumpărate cu simț de răspundere. Până la urmă, despre asta este și vorba. Despre a te bucura.

  1. Urmărește magazinele tale preferate pe canalele de socializare

Pentru a fi bine informat, este indicat să urmărești promoțiile magazinelor pe canalele lor de socializare. În acest fel, vei avea posibilitatea de a vedea care dintre magazine are oferta cea mai bună la produsul dorit, comparând astfel prețurile sau brand-urile.

  1. Nu uita de Cyber Monday

Știai că nu trebuie să îți chelui toți banii de Black Friday? Să ai în vedere și faptul că Cyber Monday se apropie. Profită și de această zi, prin a evita cozile lungi și mulțimile mari, iar în schimb așează-te comfortabil în pat sau pe canapea, savurează o cana de ceai sau de cafea și cumpără online. Sună tentant, nu-i așa?

  1. Profită de oferta SugarDaters® pt Black Friday

In spiritul Black Friday, am pregătit o ofertă de nerefuzat pentru tine! SugarDaters® oferă 50% reducere la abonamentul Premium pentru cei ce încă nu sunt membri. Folosește codul BLACK50 începând cu data de 26 noiembrie. Dacă nu ești încă membru Premium pe SugarDaters®, oferta noastră de Black Friday ar putea reprezenta începutul traseului tău de a-ți cunoaște viitorul partener pe platforma noastră.

Deasemenea, am pregătit o ofertă specială pentru membrii SugarDaters care au deja un profil creat ca și sugar daddy, dar nu sunt încă membri Premium. Oferta va fi trimisă prin e-mail în data de 25 Noiembrie. Rămâi pe poziție și profită de această ofertă avantajoasă!

Vrei să întâlnești o persoană din orașul tău? Află dacă el se numără printre orașele unde trăiesc cele mai generoase cupluri. Click aici 

Sperăm ca toate aceste sugestii să îți fie de folos. Spor la cumpărături. Și nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram.