Iarna: 10 idei de activități în cuplu

SugarDaters îți sugerează cum să îti petreci iarna alături de partenerul tău, într-un mod creativ și extrem de plăcut. Iarna este cel mai romantic anotimp, motiv pentru care ți-am pregătit o lista cu activități și idei, care cu siguranță se vor transforma în momente memorabile. Așadar, alege din sugestiile de mai jos pe cele care vi se potrivesc cel mai bine.

1. Alegeți un hobby comun

Alegeți un hobby comun și explorați-l împreună. Poate fi o carte pe care să o citiți împreună, sau un curs de dans, sau de ce nu, programați o aplicație, ori un joc împreună. Având un proiect micuț care să vă țină ocupați în timpul lunilor reci de iarnă, vă va ajuta să creați o conexiune și o legatură încărcată cu momente unice.

2. O faptă bună 

Ajutați pe cineva. Poate fi un vecin sau chiar puteți furniza mâncare unui adăpost de animale. Iarna este sezonul ideal de a dărui.

3. Mănuși asortate

Sau căciuli de iarnă. Sau șosete. Sau chiar pulovere cu elemente de Crăciun. Doar să fie cât mai pufoase și extrem de comice. În afară de faptul că vă vor ține cald, să vă “imbodobiți” cu lână colorată cu siguranță vă va lumina zilele reci de iarnă.

4. Faceți un om de zăpadă

Dacă vremea vă permite, ieșiti afară la zăpadă! Construiți un om de zăpadă și nu uitați să purtați mănușile asortate. Chiar dacă nu va fi cel mai remarcabil om de zăpadă, se va dovedi a fi o activitate încărcată de distracție și experiențe noi.

5.  O călătorie spontană

Faceți bagajele și plecați pe neașteptate la munte. Un weekend într-o cabană va oferă posibilitatea de a crea momente de neuitat. Cu atât mai mult cu cât decizia a venit foarte spontan.

6. Improvizați un șemineu 

Dacă nu dispuneți de un șemineu nici unul dintre voi, improvizați unul. Sau poate chiar unul electric.  Sau pur și simpu aprindeți cât mai multe lumânări și astfel atmosfera din casă devine cozy și plăcută.

7. Confectionați o felicitare Crăciun

În era tehnologiei, nu ne mai este la îndemnână să mai scriem felicitări, ori scrisori. Anul acesta le poți ura un Crăciun fericit celor dragi într-un mod mai personal. Spune-le cât de mult îi apreciezi printr-o felicitare scrisă cu mâna ta, unde poți include o fotografie chiar cu voi doi.

8. Cuddle

Cine a spus că vremea rece este neapărat unu lucru rău? Mulțumită gerului de afară, iarna devine prin excelență sezonul unde poți sta cât mai mult îmbrățișat. Așa că, scoate păturile din dulap, aprinde șemineul sau cât mai multe lumânări, și pregătește-te să petreceți o după amiază întreagă unul în brațele celuilalt.

9. Prăjiturți împreună

Dacă afară plouă și nu prea ai chef să “cânți prin ploaie”, atunci de ce să nu îți pui la încercare talentul culinar? Învestește-ți timpul într-o sesiune romantică de prăjiturit. Pe lângă faptul ca va fi foarte distractiv să vă jucati cu arome și diferite siropuri, la finalul sesiunii veți avea și ceva dulce de gustat.

10. Un spectacol de iarnă

În această perioadă a anului, se organizează numeroase evenimente cu tema Crăciunului, iar prețul biletelor sunt după buzunarul fiecăruia. Investighează puțin ofertele și nu uita să ții cont și de preferințele partenerului.

Citește despre cum să îți creezi un profil de succes pentru datingul online.