Analog vs. Digital – De ce să începi sugar-datingul online?

Analog vs. Digital – De ce să începi sugar-datingul online?

Înainte de internet, într-o eră în care nu puteai stabili o întâlnire doar în câteva minute și prin câteva click-uri, oamenii împărtășind aceleași viziuni, tot au găsit o modalitate de a se cunoaște și de a se întâlni. Așadar, de ce ai avea nevoie de o platformă precum SugarDaters pentru a-ți găsi un partener, când ai putea să întâlnești pe cineva la barul din apropiere?

Deși poate avea o notă de romantism, această abordare poate fi de periculoasă, iar mai mult decât atât, poate duce la surprize neplăcute, confuzii și neînțelegeri.

De aceea, în era tehnologiei, devine mai sigur, mai ușor și mai convenabil să îți indrepți atenția spre o platformă de dating online în ideea de a găsi fie pe cineva cu care sa petreci momente memorabile, fie de a găsi sufletul pereche. În zilele noastre, toată lumea este în mediul online, prin urmare o proporție foarte mare de relații începe virtual, urmând apoi să se concretizeze în viața reală.

Iată câteva motive pentru care SugarDaters îți oferă un mediu online propice de întâlnire, adaptat nevoilor tale.

Este ușor să întâlnești pe cineva pe SugarDaters

În primul rând, femeile și bărbații de succes autentici, sunt greu de găsit. Fiind învăluiți de provocări și de o viață foarte ocupată, devin foarte selectivi atunci când vine vorba despre timp liber, relaxare cât și atunci când vine vorba de partener. În timp ce un bar sportiv poate părea un loc ideal de a-ți face noi prieteni, pentru oamenii de success nu reprezintă “their cup of tea”, prin urmare nu este locul preferat de potentiali sugar daddies și sugar mamas pentru a pierde vremea.

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi fost să fi trait prin 1930, stând la pândă prin restaurante sau prin holuri de hotel aștepând pe cineva care să te curteze?  În zilele noastre poate ai proceda la fel și poate chiar ai găsi o persoană cu care să împărtășești momente frumoase, însă trebuie să ai în vedere faptul că el sau ea nu este acolo să rămână. Din contră, hotelurile nu sunt decât o acomodare temporară,  iar în curând el sau ea va trebui să plece în țara sau orașul de rezidență. În doar câteva zile nu veți reuși să vă cunoașteți astfel încât să stabiliți o conexiune și o legătură care să dureze. De aceea este important să-i oferi timpului timp, să nu te grăbești și să explorezi cât mai în detaliu opțiunile din mediul online, astfel încât să poți stabili o relație adaptă nevoilor tale.

SugarDaters face sugar datingul incluziv

Dacă ești student/ă, sau ești între job-uri, ori pur și simplu nu mai ai timp să aștepți ca acea sugar baby sau acel sugar daddy perfect să intre în localul tău preferat, SugarDaters îți oferă modalitatea rapidă de a întâlni persoane care gândesc asemenea ție și care caută același tip de relație pe care il cauți și tu. Indiferent de ceea ce te aduce pe SugarDaters, poți fi sigur că nu ești singur/ă.  Fie că îți dorești un flirt, o relație de lungă sau scută durată, ori că îți dorești o aventură în acest moment al vieții tale, SugarDaters, prima platformă din România care a introdus conceptul de sugar dating, îți oferă mediul ideal de a-ți începe căutarea. Orientarea sexuală, statusul relației,  cât și religia, nu sunt importante aici.

SugarDaters este drama free!

Totul este direct, transparent și onest, prin urmare nu se lasă loc se jocuri confuze sau surprize neplăcute. SugarDaters încurajează și susține interacțiunile serioase și politicoase, învitându-și astfel membrii să comunice deschis și adecvat. De asemenea, orice formă de nerespectare a termenilor și condițiilor de pe website va duce la blocarea definitivă a profilului. Comunitatea SugarDaters a dovedit de-a lungul timpului că ia măsuri atunci când sesizează comportament necorespunzător prin reportarea profilelor în cauză. Și astfel, membrii noștri joacă unul dintre cele mai importante roluri de a menține SugarDaters drama free și un loc de întâlniri online unde comportamentul politicos și serios primează.

SugarDaters este sigur

După cum probabil știi, orice membru nou este evaluat foarte minuțios, asigurând astfel calitatea relațiilor ce urmează a fi începute pe platformă. Fiecare fotografie trece printr-un proces de verificare pentru a detecta dacă fotografia este reală, dacă dreptul de autor aparține celui ce încarcă fotografia și dacă fotografia se poate găsi și pe alte canale de socializare. Fiecare text de profil este verificat manual pentru a asigura că tonul folosit corespunde cu termenii și condițiile noastre. Atât noi, cât și tu, ai posibilitatea de a bloca profilele cu care nu dorești să intri în contact. Din păcate acest lucru nu poate fi aplicat în viața reală cu atât de multă ușurință. Să abordezi străni poate fi periculos, de aceea este inteligent să faci acest prim pas din comfortul casei tale.

Dacă te-ai hotărit să îți creezi un profil online pe SugarDaters, informează-te despre cum să îți faci un profil online de succes. Iar dacă ești în căutare de idei referitoare la activități inspirate în anotimpul rece, te invităm să arunci o privire peste ultima noastră postare.