Ghidul cadourilor de Crăciun pentru Sugar Daddy

Ghidul cadourilor de Crăciun: Ce să-i oferi lui Sugar Daddy?

SugarDaters® Interactiv: săptămâna aceasta, ne propunem să vorbim CU TINE, despre cum să procuri și să oferi cadoul ideal lui Sugar Daddy/Mama. Așadar, alege una sau mai multe din întrebările de mai jos și scrie răspunsul tău în spațiul destinat comentariilor.

Crăciunul ne bate la fereastră! Și nimic nu-i mai plăcut ca luminile din brad și de pe stradă, ca mirosul de scorțisoară și vinul fiert. Toate acestea vin la pachet cu gestul de a oferi. Și ca să menții tonul festivității, te gândești la un mic (sau mare) cadou pentru Sugar Daddy, pe care să îl oferi în semn de apreciere pentru că este o parte minunată din viața ta. Însă ce poți să-i oferi omului care le are deja pe toate? 

Câteva sugestii care te vor ajuta să-l faci pe Sugar Daddy extra fericit Crăciunul acesta.

  1. Do It Yourself! 

Suprinde-l cu îndemânarea ta! Nu fi timidă în a-ți arata talentul. Ce să fie? Un portret? Un cântec? O sculptură? O eșarfă sau poate ceva brodat? Acestea sunt doar câteva dintre ideile cu care nu poți da greș. Nu trebuie să fii o artistă desăvârșită ca să stăpânești DIY: din contră, internetul este supra saturat cu numeroase tutoriale despre cum poți confecționa singură ceva. Despre cum poți scoate la suprafață creativitatea și cum să profiți de ea. Dar mai ales, despre cum poți crea ceva cu adevarat unic, autentic, doar cu mainile tale, care spune o poveste știută doar de voi doi. Poate fi chiar și o agendă în care să colectezi toate experiențe voastre. Fie prin fotografii, fie prin gânduri așternute pe hârtie. Sau un semn de carte personalizat, ori chiar o cană cu un mesaj doar de voi ințeles. Atunci când vine vorba despre DIY, lista poate fi nesfârșită!

Răspunde: 1. Cadouri DIY: yay or nay? Ai face ceva cu mâinile tale pentru Sugar Daddy/Mama?

 

2. Ceva despre tine 

DIY  nu este punctul tău forte? Nicio problemă. Îți poți personaliza cadourile fie prin a alege ceva simbolic sau fie prin a evoca acel moment special din basmul tău. O fotografie/tablou cu orizontul orașului în care v-ați întâlnit pentru prima dată, lănțișorul pe care îl purtai atunci când v-ați sărutat pentru prima dată, sau un breloc care să va amintească de ceva amuzant, știut doar de voi doi. Nu-ți fie teamă să fii romantică.

Răspunde: 2. Care ar fi acel mic simbol care i-ar aminti de tine?

 

  1. O simplă cină, dar atât de romantică 

Pregătește tu o masă de Crăciun! Găsește o rețetă pentru o cină delicioasă. Asigură-te că incluzi și câte ceva din lista lui de favorite. Amenajează un decor cu o masă splendidă și transformă-ți sufrageria într-un cadru feeric de iarnă. Nu uita să ai o ținută corespunzătoare ocaziei și pregătește-te pentru o seară romantică și clipe memorabile!

Răspunde: 3. Care este gustarea lui favorită?

 

  1. Arată-i că-l cunoști

Nu te speria, pentru că nu trebuie să fii mega creativă pentru a-i arăta că îți pasă. Îi place să se îmbrace în haine elegante? Atunci dă fuguța la un magazin drăguț și achiziționează pentru el fie o cravată, fie, de ce nu, o pereche de butoni gravați. Îi place să vorbească despre mașini și vinuri? Oferă-i o carte despre astea, cu o dedicație dulce din partea ta pe prima pagină. Mai ales dacă e scrisă de autorul să preferat, împreună cu amprenta lăsată de tine, va fi cu siguranță un cadou foarte apreciat.

Răspunde: 4. Ce hobby-uri are al tău Sugar Daddy? Cum ai putea contribui?

 

  1. O experiență nouă

Cadourile tale nu trebuie neaparat să fie substanțiale sau materiale. Surprinde-l cu un bilet la teatru sau la operă. În acest fel, amândoi veți avea parte de o seară romantică, iar mai mult decât atât, veți avea subiect de reflecție și discuție pentru câteva luni bune. Sau poate e fan senzații tari, adrenalină? Atunci oferă-i un salt cu parașuta. Până la urmă, cele mai nemaipomenite amintiri sunt create de experiențe de neuitat!

Răspunde: 5. Ce fel de experiențe ar fi de neuitat pentru el?

Și, mai presus decât orice, nu te stresa prea tare. Important este să îți facă plăcere să alegi cadoul potrivit și să fie distractiv. Aceasta este o ocazie în care trebuie să celebrezi gestul de a oferi. Sperăm că ghidul cadourilor de Crăciun propus de noi, îți servește ca și inspirație. Suntem siguri că indiferent de ceea ce vei alege, va fi cu certitudine un succes!

Răspunde: 6. Ce am uitat să sugerăm? Ce altceva mai poate fi oferit omului care deja are totul?

Te-ar putea interesa și “De ce să începi sugar datingul online