Ce să faci de Crăciun alături de Sugar Daddy?

Ce să faci de Crăciun alături de Sugar Daddy?

Crăciunul este perioada ideală din an în care poți petrece timp frumos alături de cel drag sufletul, pe îndelete. Fără apeluri pierdute de la serviciu, fără ceas deșteptător dimineața și mai ales fără grija și stresul provocat de nu știu ce deadline-uri. Crăciunul este sărbătoarea în care te deconectezi de viața profesională și în care îți îndrepți atenția nedivizată doar oamenilor dragi ție.

Ți-am pregătit câteva sugestii referitoare la activițățile care negreșit vă vor induce în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

  1. Decorați împreună

Intră în spiritul Crăciunului prin a tranforma casa ta într-o țară a minunilor. Alege cu atenție pomul de Crăciun, go crazy cu instalațiile electrice de lumini, atât în pom cât și în casă și nu uita să confecționezi propriile ghirlande. Mai mult decât atât, fură un sărut sub vâscul care trebuie să fie nelipsit în casa ta în această perioada a anului.

  1. Excursie printre lumini

Explorează orașul tău, sau chiar alte orașe din țară și bucurați-vă împreună de toate ornamentele menite să vă inducă în starea de Crăciun. O plimbare de seara într-un orășel luminat este o activitate extrem de relaxantă și plăcută. De asemenea, marketurile special amenajate pentru Crăciun de pe străzile iluminate, vă oferă oportunitatea ideală de a degusta diverse delicatese.

  1. Pornește o nouă tradiție

Ce ar fi dacă ați porni chiar propria voastră tradiție? Cu o cană de vin fiert alaturi, așterneți pe hârtie câteva dorințe. Dorințe ce vor urma să fie îndeplinite în noul an și care nu trebuie neaparat să fie asociate cu lucruri materiale. Apoi faceți schimb de bilețele și păstrați-le pentru zilele în care veți dori să faceți un gest frumos dar ați rămas în pană de idei. În acest fel, bilețelul vă va servi drept sursă de inspirație.

  1. Scrisori

Rememorați atât ceea ce a fost frumos, cât și momentele importante din an. Nu ar strica nici câteva previziuni referitoare la cum anume vă vedeți voi ca și cuplu în următorul an. De asemenea, pentru a întări ideea precum că el sau ea este o parte importantă din viața voastră, nu uitați să așterneți pe hârtie toate lucrurile pentru care îi apreciați și îi sunteți recunoscători.

  1. Maraton de filme de Crăciun

Cu toate ca Home Alone este cel mai potrivit film care să te inducă în starea de Crăciun, într-o zi în care vizezi relaxarea deplină, nu ar trebui să lipsească maratonul de filme de Crăciun. Asezonează-l cu un vin fiert, portocale și miros de scorțisoară.

Te-ar putea interesa și articolul referitor la activitățile de iarnă în cuplu cât și articolul despre ce cadouri îi poți oferi lui Sugar Daddy de căciun.