Destinații de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete

Destinații de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete

Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele se apropie. În curând vom sărbători  cele mai așteptate zile ale romantismului. Unii dintre noi aleg să sărbătorească doar Ziua Îndrăgostiților, alții doar Dragobetele, în timp ce o mare majoritate, pe amandouă. Asta pentru că este un prilej nemaipomenit de a face o surpiză celui drag, sau de a invita la cină acea persoană pe care o admiri in secret, ori de a planifica o escapada romantică cu acea persoană de care ai început să te îndrăgostești. De aceea am pregătit pentru tine o listă cu cele mai romantice orașe din Europa.

  1. Florența, Italia

SugarDaters Italy

Italia este una dintre cele mai romantice țări din lume! Orice destinație din această țară poate fi romantică, dar Florența este cu siguranță în fruntea listei.

Datorită faptului ca luna februarie este in afara sezonului turistic în Florența, prețurile sunt mai mici și atracțiile mai puțin aglomerate. Vremea în această perioadă este insorită și plăcută, așa că plimbările lungi de seară sau un prosecco la tersă sunt un deliciu.

  1. Sevilla, Spania

Flamenco, sangria și paella! Spania este o țară incredibil de romantică! Sevilla este situată în partea de sud a Spaniei, în frumoasa Andalicia, care este un amestec de arhitectură spaniolă și arabă. Un peisaj cu adevărat unic!

  1. Santorini, Grecia

Probabil una dintre cele mai mari atracții din Grecia. O destinație impresionantă care a devenit foarte aglomerată în ultimii ani, în special vizitată de cupluri noi formate. Santorini oferă un aer de eleganță, romantism și seducție. O escapadă aici in luna februarie este benefică pentru ca nu este încă invadată de turiști, iar temperaturile de 14 grade te vor deconecta de frigul și zăpada de acasă.

 

  1. Budapesta, Ungaria

Budapesta este orasul tuturor posibilităților. Mai mult decât atât, poți obține un zbor accesibil din majoritatea orașelor europene, iar Ungaria este una dintre țările care este generoasă cu turiștii. Numeroase spa-uri termanle din oraș găzduiesc îndrăgoștiții în luna februarie cu oferte de nerefuzat.

  1. Reykjavik, Islanda

Islanda se distinge cu siguranță de celelalte sugestii și este cu adevărat o țară minunată de iarnă! Incredibil de romantic! Te poți îndepărta de civilizație într-o cabană înconjurată de zăpadă cristalină. Una dintre cele mai mari atracții-Blue Lagoon-oferă turiștilor o experiență exclusivistă și de neuitat.

  1. Côte D’Azur, Franța

Paris, Paris, Paris. Nu este el proclamat cel mai romatinc oraș, ever? Vă puteți bucura de o arhitectură frumoasă și de o bucătărie gustoasă și probabili să fiți martorii câtorva cereri în căsătorie. Puteți lua în considerare schimbarea direcției spre sud, spre Côte D’Azur. Unde puteți vizita Nisa, Cannes, Saint-Tropez sau Monaco (bucurați-vă noaptea la cazinou). O destinație mai originală, mai ales în cazul în care nu ai planificat vreo logodnă.

 

  1. Lisabona, Portugalia

Lisabona a devenit în ultimii ani un oraș foarte râvnit. Oferă cultură caldă sudică, împreună cu fructe de mare delicioase. Este plin de baruri pline de viață, muzică și oameni foarte ospitalieri. Ideal pentru cuplurile de toate vârstele.

 

  1. Roma, Italia

 

Orașu etern! Roma este plină de atracții uimitoare încarcate de istorie și povești de dragoste și mâncare delicioasă. Pizza si paste, si si certo! Vă puteți bucura de muzee, galerii de artă și site-uri istorice. Pentru a vă face călătoria mai romantică, puteți închiria o vespa și faceți o plimbare prin oraș. Vruuuuum

 

  1. Dubrovnik, Croația

Dubrovnik și-a câștigat popularitatea datorită filmărilor Game of Thrones. Mulți turiști au decis să viziteze orașul și să exploreze obiectivele turistice din spectacolul lor preferat. Dacă amandoi ați savurat episod după episod din GOT, atunci ar putea fi o destinație inedită de Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete. Având în vedere că orașul este atât de aglomerat în timpul verii, poate că vizitarea lui în timpul iernii ar putea fi o idee mai bună. Bucurați-vă de coasta Adriatică și de clădirile istorice!

 

  1. Copenhaga, Danemarca

Deoarece SugarDaters este o companie din Danemarca, nu putem să nu menționăm capitala – Copenhaga. Orașul atrage mulți turiști în fiecare an, așa că vizitarea acestuia în februarie vă va ajuta să evitați mulțimile. Acum, poate fi un pic rece și vânt, dar zăpada sau gheața nu ar trebui să fie o problemă. Vă puteți bucura de plimbarea romantică pe lângă Nyhavn, patiseria daneză, multe restaurante uimitoare și baruri confortabile.