Mărturisirea lui Lars, un Sugar Daddy danez

Mărturisirea lui Lars:

“Cred că suntem prea concentrați să le dăm o șansă DOAR celor cărora CREDEM că sunt potriviți pentru noi și astfel ratăm oportunități de a întâlni persoane absolut surprinzătoare.” – Lars

Lars, un Sugar Daddy danez, a vorbit deschis despre experiențele sale neașteptate de pe SugarDaters. Află mărturisire lui, care probabil te vor ajuta să observi diferite persoane cu care intri în contact, dintr-o altă perspectivă.

„Dragă cititor, ti-aș sugera să folosești sugar datingul ca pe o unealtă de a întâlni oameni pe care nu i-ai întâlni în mod normal. Este una dintre cele mai eficiente metode de a-ți extinde perspectivele și de a te deschide unor noi oportunități care îți pot schimba viața. Până să te hotărăști dacă vrei să faci asta sau nu, dă-mi voie să-ți mărturisesc despre ceea ce am găsit eu aici.

Tocmai mă înscrisesem pe SugarDaters și am început să vorbesc cu diferite doamne și domnișoare. Eram destul de obișnuit cu Tinder, așa că inițial am fost surprins de cât de ușor este să am conversații amuzante cu oameni care, pe puțin spus, s-au dovedit a fi foarte interesanți.

Una dintre persoanele cu care cu care vorbeam a fost foarte spontană și mi-a propus să ne întâlnim, pentru că, după cum a spus ea, a simțit o chimie între noi. Chimie pe care și eu la rândul meu am simțit-o.

Întâlnirea a decurs … Grozav.

Ne-am întâlnit, ne-am îmbrățișat și subiectele de discuție au început să curgă instant. Acestea păreau a fi interminabile, așa că am hotărit de comun acord să cumpărăm o sticlă cu vin și să continuăm discuțiile într-un parc. Ne-am așezat pe bancă și am vorbit ore întregi în acea seara de vară. Ne-am sărutat. Și am făcut și lucruri pe care nu trebuia să le facem în public.

Domnișoara mi-a spus că este nouă în lumea sugar datingului, la fel ca mine de altfel. Motivul pentru care s-a decis să-și creeze un profil pe SugarDaters, a fost pentru că voia să-și împlinească o fantezie. Si anume, cea de a fi dominată de un bărbat puternic. Pentru ea nu era vorba despre cadouri sau despre dorința de a fi întreținută. Ci pur si simplu de a avea alături un bărbat puternic, de succes și cu influență.

Am avut o seară cu adevărat minunată. Discuțiile noastre au fost complexe, pe alocuri emoționate. Iar ceea ce pot spune cu certitudine este faptul ca amandoi am fost foarte implicați activ în întreaga întâlnire. Însă ceea ce m-a surprins pe mine este următorul lucru: această tipologie de femeie este probabil tipologia cu care în mod normal nu aș aranja niciodată o întâlnire.  Până acum, nu ieșeam la date-uri decât cu femei foarte independente, concentrate pe cariera lor, care mai mult sau mai puțin urmăreau același același tipar: aveau vreo 20 și ceva de ani, iubeau vinul, erau sociale și munceau mult.

Fata asta era … educată, vegană și timidă. Aș fi trecut în stânga profilul ei de Tinder în orice zi. Dar pentru că altul a fost contextul cunoașterii noastre, am avut surpriza de a avea parte de o întâlnire mult, mult peste medie.

De atunci:

Am oferit câte o șansă personelor cu care nu m-aș întâlni în mod normal. Nu toate întâlnirile decurg așa cum a decurs prima, însă majoritatea sunt spontane și pe puțin spus interesante. Pentru ca fiecare om este unic, iar compania fiecăruia transformă întâlnirea într-o experiență de cunoaștere și autocunoaștere aș putea spune. De atunci, întâlnirile mele au fost atât de diversificate! Am cunoscut dansatori, academicieni, ajutoare sociale, imigranți, artiști, antropologi și mulți alții.

În ultimii 2 ani, probabil că numărul întâlnirilor de pe Tinder este asemănător cu numărul întâlnirilor de pe SugarDaters.  Când mă uit în urmă, nu numai că mi-au plăcut cu adevărat cele de pe SugarDaters, însă au rămas și cele mai memorabile. Apoi, dacă mă gândesc la fetele cu care încă mai păstrez legătura sau vorbesc zilnic, detașat câștigă fetele pe care le-am cunoscut pe SugarDaters.  Pentru că aceste întâlniri au evoluat în relații de prietenie, mai ales în cazurile în care ele și-au găsi între timp pe cineva potrivit pentru o relație de lungă durată.

Așadar, aceasta a fost o adevărată surpriză pentru mine. Și astfel s-a produs o schimbare în modul în care abordez acum întâlnirile.

Cred că suntem prea concentrați să le dăm o șansă DOAR celor care CREDEM că sunt potriviți pentru noi și astfel ratăm oportunități de a întâlni persoane absolut surprinzătoare. Am putea fi surprinși să aflăm că de fapt avem nevoie de ceea ce nu am cunoscut sau nu am experimentat până acum”, povestește Lars într-o scrisoare deschisă către echipa SugarDaters, cu mențiunea de a face publică scrisoarea lui.

Sugar Daddy, dacă vrei să știi cum poți obtine mai multe potriviri și potențiale întălniri, citește postarea noastră despre aceast subiect aici.