Relația cu Sugar Baby: 5 Factorii care îți pun bețe în roate

5 Factorii care îți strică relația cu Sugar Baby

Cu toții suntem atrași de diferite trăsături de personalitate și aparențe fizice. Prin urmare nici nu putem fi pe placul tuturor și nici să ne placă fiecare om cu care intrăm în contact. Cu toate acestea însă, este esențial să urmăm câteva reguli simple, de bun simț, pentru a ne asigura că relația noastră, fie cu cei din jur, fie cu o Sugar Baby va fi plăcută și demnă de menținut pe termen lung.

Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai comune situații cu care se confruntă aproape fiecare Sugar Baby în relația ei cu Sugar Daddy.

1. Nu înseamnă “NU”

Dacă bărbatul oferă ceva, iar femeia respinge politicos, faptul că bărbatul insistă îl face să pară sâcâitor și cicălitor. El cu siguranță este bine intenționat, însă cicălirea îl face să devină respingător și dezagreabil. Dacă spune „nu” la o altă băutură sau la o eventuală întâlnire, trebuie să-i respecți decizia. În acest fel, dai dovada de faptul că o asculți, îți pasă și de ceea ce simte ea și îi accepți decizia.
 
2. Obiceiuri proaste

Hai să recunoaștem. Cu toții avem obiceiuri mai puțin plăcute sau vicii. Unele sunt dăunătoare, cum ar fi dragostea necondiționată pentru ciocolată sau gustările din miez de noapte. Cu toate acestea, anumite obiceiuri proaste pot fi impedimente în relație sau chiar factori care nu te vor lăsa să avansezi în relație. Dacă ai invitat-o la o întălnire în care nu-ți poți gestiona plăcerea pentru alcool, atunci cel mai probabil va fi sfârșitul unei relații care nici măcar nu a început. Fumezi? Atunci poate ar trebui să menționezi asta de la bun început. Pentru unele femei, chiar și bărbați, fumatul reprezintă un gest dezgustător.

3. Aroganța
 
Există o linie fină între încredere de sine și aroganță, dar fiecare dintre ele rezultă în ceva complet diferit. Un Sugar Daddy încrezător este extrem de atractiv. Unul arogant, însă, nu este. Laudele constante despre cele dobândite și realizate până acum ar putea da dovada, de fapt, de o lipsă de încredere de sine.  La fel valabil si pentru modul în care tratezi oamenii din jurul tău. De îndată ce îi tratezi cu un aer de superioritate, riști să cazi în extrema cealaltă. Femeia de lângă tine caută un gentleman, deci, fii unul.

4. Minciuna

Dacă o Sugar Baby te prinde cu minciuna, aceasta ar putea reprezenta sfrâșitul unui început. Dacă îi spui spre exemplu că nu te vezi cu nimeni altcineva, dar totuși te-a văzut într-o zi pe neașteptate cu o altă femeie… Ouch. Fii sincer cu ea de la început. Spune-i că mai vrei să vezi și alte persoane înainte de a decide să faci lucrurile exclusive. Cine știe, ar putea fi chiar de acord.

5. Primul mesaj…

Am scris o postare în trecut despre ce nu trebuie să scrii în primul mesaj, pe care îl puteți citi aici. Regula generală este să creezi un mesaj distractiv și interesant, pentru a arăta că i-ai citit profilul și că ești sincer interesat de persoana ei. Nu trimite un prim mesaj ca și cum ea era singura online la momentul respectiv și ai vrut și tu să-ți încerci norocul.

Sugar baby, ești de acord? Există ceva de adăugat?