Dragoste… în izolarea la domiciliu

Izolarea la domiciliu ne poate pune răbdarea la încercare, însă în aceste momente trebuie să acționăm responsabil astfel încât să rămânem în siguranță pentru a-i ține în siguranță pe cei dragi nouă.

În loc să ne plângem de situația în care ne aflăm, ne putem orienta atenția spre partea plină a paharului, spre toate beneficiile pe care ni le aduce statul acasă. Mai mult decât atât, în era digitalizată în care trăim, ni se pun la dispoziție o multitudine de instrumente prin care putem alunga singurătatea și plictiseala.

Așadar, ce este de făcut în această periodă, mai ales dacă ești în căutarea unui partener ? Am pregătit pentru tine o listă cu câteva lucruri distractive pe care le poți face, fără să pleci de acasă, dar care în același timp îți pot alunga singurătatea și plictiseala.

Online dating

Pentru cei singuri, izolarea la domiciliu a făcut ca viața lor amoroasă să fie pusă pe pauză. Dar trebuie să fie așa? O alegere evidentă în aceste timpuri este datingul online. Poți petrece un timp îndelungat în a-ți aranja potențiale întâlniri pentru când această perioadă va lua sfarșit. Mai mult decât atât, acum ai oportunitatea de a avea discuții interminabile chiar și cu persoane pe care în mod normal nu le-ai aborda. Știai că mai ales în această perioadă chiar și o parte dintre cei care își căutau sufletul pereche offline, se află online? Șansele tale sunt de două ori mai mari!

 Apeluri video

Ai întâlnit pe cineva care ți-a căzut cu tronc? Atunci nu-ți rămâne decât să vă dați o întâlnire virtuală. Puteți spre exemplu să gătiți împreună ( fiecare în bucătăria lui), iar întâlnirea o puteți încheia cu o cină (fiecare degustă din bucatele pregătite). De multe ori nu avem timp să încercăm retețe noi din cauza ritmul de viață care e pe repede înainte. Scoate tacâmurile de duminică, aprinde o lumânare parfumată și ciocnește virtual un pahar cu cel din spatele ecranului. Cine a spus că nu poți avea înâlniri când ești în izolare la domiciliu?

Netflix and chat

Netflix se pare că va fi întotdeauna prietenul de nădejde și salvatorul în multe împrejurări ale vieții. Ai găsit pe cineva pe SugarDaters care te-a făcut să-ți zboare fluturii prin stomac? Sugerează-I un film pe care să-l vedeți împreună. (fiecare din comfortul casei sale). În acest fel îți vei da seama dacă se merită sau nu o întâlnire adevarata la cinema, pentru când situația cu coronavirus revine la normal.

Sprijinirea afacerilor locale

Situația actuală are și va avea un efect dramatic asupra intreprinderilor mici. Un gest de generozitate din partea noastră, poate reprezenta colacul de salvare pentru mulți antreprenori. Poți cumpara acum anumite servicii de care să beneficiezi mai târziu. Spre exemplu dacă dorești să-i faci un cadou unui prieten pentru ziua sa de naștere, oferă-i ceva din ce vinde una dintre afacerile mici din orașul tău. În acest fel, susții și afacerile locale, iar prietenul tău își va primi cadoul de ziua lui. Mai mult decât atât, cadoul are o valoare și mai mare, datorită esenței din spatele alegerii.

Rămâi în siguranță și optează pentru online dating cât ești în izolare la domiciliu. Acum este cel mai oportun moment să-ți optimizezi profilul, astfel încât să primești cât mai multe potriviri.