Sugar daddy, cum să fii atrăgător pentru sugar babies?

Sugar daddy, cum să fii atrăgător pentru sugar babies?

Am pregătit pentru tine 5 sfaturi utile care te pot ajuta să formezi o primă impresie bună. Mai mult, atât online cât și offline, aplicându-le, îți pot asigura o rată de răspuns și de întâlnire mult mai mare ca până acum.

1. Profilul online

Fie că vrei să păstrezi misterul și alegi să nu încarci o fotografie de profil, dă-i voie textului de profil să facă o primă impresie despre tine. Deseori, ceea ce scrii este un declanșator mult mai puternic decât o fotografie. Profilul tău online alături de primul mesaj trimis, sunt cele mai la îndemână arme pentru a-ți asigura o conversație de calitate, care în cele din urmă se poate concretiza într-o primă întâlnire. Textul tău de profil cum arată acum?

2. Dicută despre așteptările voastre

Fie că ești în căutarea unei relații ocazionale, sau în căutarea unei persoane care să-ți fie alături o perioadă mai lungă de timp, este important să discuți acest aspect de la început, la momentul potrivit. Persoana de cealaltă parte a ecranului poate căuta altceva, sau chiar același lucru. Acesta este partea cea mai frumoasă a sugar datingului. Faptul că poți fi sincer cu privirile la așteptările tale de la bun început. Fără jocuri neînsemnate sau strategii.

3. Alege un loc plăcut de întâlnire

O sugar baby este interesată să descopere în tine bun gust, politețe și maniere. Alege un loc plăcut pentru o primă întâlnire. Nu este necesar chiar un restaurant cu stele Michelin. Dar alegerea unui loc cu o atmosferă romantică și confortabilă, precum o cafenea drăguță sau un bar cu vinuri slab iluminat, își face treaba.

4. Arată interes față de ea

Este interesantă, ceva te-a atras la ea, de aceea ai ales să o scoți la o întâlnire. Viața ta ar putea fi mai stresantă, iar responsabilitățile tale zilnice ar putea părea mai mari. Cu toate acestea, arată un interes real pentru femeia cu care te-ai întâlnit. Cu ce se ocupă sau ceea ce face în timpul liber, este important pentru ea. Iar cireașa de pe tort – e că toate aceste informații îți oferă posibilitatea de a o cunoaște mai bine și de a decide dacă este sau nu cea pe care o cauți.

5. Afișează o stare de spirit pozitivă

Fiind pozitiv, o vei inspira și pe ea să fie la fel, iar întâlnirea voastră va fi un succes. Limbajul trupului spune multe, iar oamenii își desfășoară energiile în tandem. Lasă chimia să intre, să se conecteze dincolo de cuvinte, să flirtezi cu ochii și manierele tale. Acest lucru o va ține cu sigurantă pe vârful picioarelor.

Mult succes! Așteptăm sugestiile voastre în comentarii cu privire la ceea ce a funcționat și ce nu pentru voi.