SugarDating – bani sau dragoste?

Prima întrebare care vă vine în minte atunci cand auziți de SugarDating este cel mai probabil, dacă relațiile se bazează pe bani sau pe dragoste reciprocă.

Voi în viața de zi cu zi ce căutați? Dragoste? Iubire? Pasiune? Sex sălbatic? Bani? Să aibă macar cât ai și tu? “Nu contează, eu îi pot oferi orice, numai să vină?” Înțelegere? Compasiune?

Cu toții căutam acea liniște, siguranță, bază, atunci cand vine vorba de relații. Căutăm ceva ce poate nu am mai avut până acum, un alt fel de partener, pentru că vrei o schimbare. De asta nu a mers cu celălalt, ți-ai dat seama că ai nevoie de ceva mai…mult. Ne simțim bine în zona noastră de comfort, dar parcă totuși ne-am dori și altceva. Avem ”pasărelele”, nevoile noastre pe care trebuie să le satisfacem, asta ne face pe deplin fericiți.

În SugarDaters credem că puterea financiară a unuia dintre parteneri este ceva complet natural și normal. Asta nu înseamnă că de acum trebuie să fii un/goldigger și să-ți cauți jumătatea axându-te doar partea asta. Însă e plăcut să ai pe cineva care să te răsfețe, să te scoată la restaurantul ăla elegant despre care toată lumea vorbește în ultimul timp , să-ti dăruiască de ziua ta ceasul pe care il urmarești de atăta vreme să intre la reduceri, să te surpindă cu un bilet în Caraibe, sau cine știe, împărtășindu-i visele tale, s-ar putea să ți le adeverască.

Banii nu aduc fericirea! Hmmmm dar cu siguranță o întrețin, nu? Adică frigiderul este gol, papucii au o gaura in talpă și vine toamna, prietenii te invită la cinematograf, iar ție ba ți-e rău, ba ai ceva foarte important de făcut, să fim serioși, ”măcar ne avem unul pe celălat” nu prea funcționează în cazul ăsta. Și cu tot realismul pe masă, e bine să ai siguranța financiară. Ai trăit vreodată fără bani?

În SugarDaters nu banii sunt cei mai importanți, ci și toate celelalte aspecte care implica o relație. Sugardaters încearcă să-și atragă publicul care urmaresc acelasi principii și au nevoie de la partener exact ceea ce oferă SugarDaters: răsfăț, pasiune, dragoste cu năbădăi, respect reciproc unde bărbatul este gentleman iar femeia o lady.

 

Așadar, dragoste fără bani nu există. Cine și-ar dori un partener șomer?

https://ro.sugardaters.com