Sfaturi pentru Sugar Babies

Daca intr-una din postarile anterioare am dat cateva sfaturi utile despre cum sa fie un Sugar Daddy mai bun decat este deja, acest mesaj iti este destinat tie, draga Sugar Baby. Fie ca esti la inceputul explorarii acestei lumi, lumea Sugar Datingului, fie ca ai “gustat” putin din ea, iata cateva sfaturi utile, care te vor ajuta sa iti gasesti acel Sugar Daddy pe care il cauti.

1. Fii extrem de sincera

Nu este valabila doar in relatiile de Sugar Dating, ci si in viata de zi cu zi. Insa de ce este atat de important sa fii sincera atunci cand esti pregatita sa te implici intr-o relatie cu un Sugar Daddy? Pentru ca atunci cand iti vei pune asteptarile pe masa, fiecare va sti la ce sa se astepte, si nu va “pleca la drum” cu o idee gresita. Fie ca iti doresti sa te descoperi din punct de vedere sexual, fie ca iti doresti ca lunar sa calatoresti sau sa primesti bani de chirie, este impetuos necesar sa spui exact ce iti doresti. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa ai asteptari nerealiste. O relatie bazata de sinceritate este una de durata si ii va implini pe ambii parteneri.

2. Emotiile sub control

Un Sugar Daddy tipic, este un barbat agasat de probleme, zilnic. Deseori este om de afaceri care trebuie sa ia decizii importante, asadar incearca sa nu aduci drama in viata lui. De aceea isi doreste o Sugar Baby, pentru ca nu are chef de o femeie care sa se planga si sa planga, ci isi doreste alaturi pe cineva care sa fie fun, pozitiv, efervescent, plina de viata, care sa alunge stresul. Tine minte: fara drame.

3. Nu te preface

Daca ai iesit la o intalnire cu un Sugar Daddy si ti-ai dat seama ca de fapt nu e niciun fel de chimie intre voi, asta e. Nu incerca sa te prefaci ca de fapt tie iti face foaaaarte mare placere compania lui, doar pentru ca e plin de bani. A avea un Sugar Daddy nu se rezuma doar la faptul ca el e plin cu bani, ci trebuie sa te implineasca si pe alte planuri. Cauta-ti un al Sugar Daddy, care sa te atraga, care sa-ti starneasca interesul. Interesul joaca un rol foarte important intr-o asftel de relatie. Te ajuta si pe tine sa fii o prezenta mult mai creativa atunci cand esti atrasa de el, prin urmare si el va fi foarte fericit. Toata lumea castiga.

4. Fii in garda

Nu ai avea incredere 100% intr-un barbat cu care ai iesit doar la 3 intalniri, nu? Aceeasi regula se aplica si in Sugar Dating. Nu ai de unde sa stii care sunt cu adevarat intentiile lui. Sa ai mereu un prieten care stie de tine, stie unde mergi si unde esti. Intalnirile trebuie sa fie in spatii publice, pana cand cel putin prinzi mai multa incredere. Aceasta este o regula care trebuie aplicata in viata de zi cu zi, nu doar atunci cand vine vorba de Sugar Dating.

Cu acestea fiind spuse, sa inceapa vanatoarea de Sugar Daddies. 🙂