Sugar Dating in Romania; cum trimiti primul mesaj?

Crearea primului mesaj, care sa nu fie nici boring dar nici ciudat, este aproape ca o arta. Secretul este sa te asiguri ca dai atat de multa (sau putina) informatie incat sa intrigi, in timp ce totusi mentii putin misterul. Pentru a te inspira si a te asigura ca trimiti mesajul ideal, mai jos vei regasi cateva idei referitoare la ce anume trebuie sa eviti si pe ce anume sa te focusezi atunci cand ii scrii unei Sugar Baby.

Detaliile conteaza

Mai intai, gaseste un minut pentru a-i citi textul de profil si mentioneaza succint ceva ce ti-a placut atunci cand i-ai vazut prima data fotografia. Scopul este sa ii dai de inteles ca mesajul tau este unic si a fost special creat pentru ea. In cazul in care vrei sa dai copy-paste de la un alt mesaj, asigura-te ca macar ai schimbat un mic detaliu, astfel incat mesajul sa arate personal. Trebuie sa iei in calcul faptul ca cel mai probabil mai are o prietena, doua, care sunt in cautarea unui Sugar Daddy, si poate chiar acelor fete le-ai trimis deja mesajul. Fii istet.

Simplu

Ar fi bine sa nu scrii un eseu atunci cand ii scrii primul mesaj. Ci din contra, evita mesajele super lungi, iar in schimb scrie dragut, scurt, la subiect si relevant. Te poti introduce detaliat in textul de profil, unde ea poate citi tot ceea ce-ti doresti sa afle despre tine, nu trebuie sa afle asta din primul tau mesaj. Elegant, ar fi 2 sau 3 propozitii, unde poti incepe cu o remarca ce iti place la ea, si sa termini cu o intrebare intriganta sau o invitatie politicioasa la un raspuns.

Banii vorbesc

Un alt lucru pe care ar trebui sa-l eviti in mesajul tau de debut, este sa vorbesti despre cadouri sau bani. Este adevarat, orice Sugar  Baby adora lucrurile astea, insa unele femei ar putea gasi acest mesaj ca o oferta ofensatoare, inainte de a-i da sansa de a te cunoaste. Sugar Babies nu le place sa se simta ca un obiect care este de vanzare, asadar, chiar nu este necesar sa faci o oferta in mesajul de deschidere. Lasa lucrurile sa se dezvolte natural si da-i voie acelei conversatii sa se intample mai tarziu.

Corect 

Primul mesaj este sansa de a face o placuta prima impresie. Vrei sa iesi in evidenta pentru motivele bune, sa o faci sa inteleaga ca tu esti un barbat inteligent, politicos si manierat. Ca sa arati astfel, trebuie sa ai o gramatica si o exprimare coerenta. Sa-i trimiti un “Cf?”nu e foarte romantic. Arata-i ca-ti pasa si foloseste-ti timpul ca sa-i scrii un mesaj adecvat.