Sugar Radar. Îmbunătățește-ți abilitatea de a detecta Sugar Daddies

Sugar Radar. Îmbunătățește-ti abilitatea de a detecta Sugar Daddies în 6 pași simpli.

Ce este Sugar Radar? Evident, este abilitatea de a remarca, de a-ți da seama dacă acea persoană este o persoană de succes și dacă este suficient de generoasă încât să te răsfețe după nevoile tale. În mod normal, ca și Sugar Baby, scopul tău este să întâlnești o persoană care să întrunească ambele caracteristici. Însă adevarata provocare este de a-ți da seama dacă și tu ai calitătile pe care un anume Sugar Daddy le caută într-o Sugar Baby, dacă va exista acea chimie și dacă el este dispus să te rasfețe după bunul tău plac.

Cineva ar spune ca ne formăm opinii despre persoanele cu care interacționăm în mare parte intuitiv și că prima impresie contează. Însă ne formăm păreri pentru că observăm oamenii, pentru că atitudinea, limbajul corpului și simpla lor prezență ne transmit ceva. Scopul nu este să găsești o persoană care pur și simplu să-ți încarce contul bancar, sau care să-ți pună la dispoziție lucruri materiale care te ajută să treci de la o zi la alta, de la o lună la alta. Scopul este să găsești o persoană care te poate duce la urmatorul nivel. Mai exact cineva care să-ți ofere sfaturi și niște lecții pe care nu le poți învăța din cărti sau filme, pentru că viața bate filmul. Cineva care îți poate pune la dispoziție niste conexiuni sociale, de care nu dispui în grupul social deja format. Știi tu, networking, mai ales dacă și tu la rândul tău îți dorești o carieră de succes.

O Sugar Baby deșteaptă va ști cum să-l găsească pe acel Sugar Daddy, fără ”să sărute prea multe boaște”. De ce anume ar trebui să ții cont atunci când ești în căutarea acelui Sugar Daddy?

1. Nu subestima felul în care este îmbrăcat

După cum bine știm, felul în care o persoană se îmbracă, poate fi înșelător pentru că ”nu haina face pe om”. Șansele sunt ca un Sugar Daddy, sau în general o persoană stabilă financiar, înstărită, să opteze pentru un stil vestimentar simplu, fară logo-uri mari imprimate pe haine, fără blănuri deocheate pe timp de vară și fără accesorii opulente din aur, presarate cu diamante sau alte pietre prețioase (doar nu vorbim despre copiii bogați de pe Insta). Acele persoane care sunt multumițe de statutul lor și care au siguranță financiară nu simt nevoia să dovedească lumii că ei de fapt au bani. Să ținem minte: reprezentarea bogăției nu înseamnă neaparat bogătie.

2. Limbajul trupului

O persoană stapână pe viața sa, nu trebuie să dovedească nimic nimănui, pentru că deja este conștientă de statutul său și va interacționa cu oamenii într-o manieră respectuoasă, fără a-i pune pe ceilalți într-o postură nefavorabilă. Nu se va lauda și nu va face toată discuția despre sine însuși. Oricine are insecurități, însă persoanele de succes vor ști cum să vorbească despre ele. Prezența este plăcută, nu este nepoliticoasă, dar nici super entusiastică.

3. Hobby-uri și anturaj

De la un mini yacht garat în port, golf și călătorii exotice, încearcă să sesizezi aceste detalii despre stilul de viață al persoanei respective încă de la prima conversație. Hobby-uri scumpe nu reprezintă doar un indiciu al vieții pe care o duce, ci pot reprezenta chiar extinderea intereselor propii, și cine știe, vei descoperi că și ție îți fac placere, mai ales daca nu ai experimentat ceva asemănător până acum. Încearcă să cunoști oamenii cu care își petrece timpul. “Spune-mi cu cine te întâlnești ca să-ți spun cine ești”.

4. Prezența și atitudinea

Parfum subtil, curat și ordonat, și o prezență generală foarte plăcută, combinată cu un stil de viață sănătos (să nu uităm faptul că până și botoxul sau injecțiile cu acid hialuronic reprezintă un fel de investire care necesită un anume capital). Un potențial Sugar Daddy va avea grijă de el prin multe dintre mijloacele de care dispunem în secolul în care trăim.

5. Accesoriile

„The good stuff”- Fie că este vorba de o mașină, de un smartphone sau de un ceas, un om de success îi va păsa mai întâi de funcționalitatea oferită de respectivul accesoriu și mai apoi de design. Pentru că mai întâi se vor gândi cum anume acel accesoriu achiziționat le va face viața mai simplă și îi va ajuta în rezolvarea activităților zilnice. Așadar funcționalitate, calitate și inovație sunt cuvintele cheie.

6. Maniere

Un sugar Daddy își dorește să impresioneze dar nu în același fel în care o altă persoana bogată ar face-o. Pentru că manierele sunt foarte importante pentru el și nu va fi extravagat sau disperat în acțiunile lui.

Lumea Sugar Datingului merge mai departe decât stabilitatea financiară. Este o lume a experiențelor și a privilegiilor. Asigura-te că ai un Sugar radar care te ajută să obervi detaliile care fac diferența încă de la început.

Mult succes și dacă te simti pregătit sa adopti acest stil de viață, Sugardaters, singura platorfmă de Sugar Dating din România, te asteaptă să îți începi vănătoarea.