Să facem din 2019 anul interacțiunii pe SugarDaters®

Să facem din 2019 anul interacțiunii pe SugarDaters®

Îți sună cunoscut?  Ești un Sugar Daddy și parcă ai vrea sa renunți să mai cauți acea Sugar Baby la care ai visat dintotdeauna. De ce? Pentru că trimiți nenumărate mesaje, iar ceea ce primești în schimb este liniște totală.

Înțelegem cât de neplăcut acest lucru poate fi și tocmai de aceea suntem aici pentru a schimba asta. Gândește altfel: calitatea membrilor de pe SugarDaters® depinde de noi toți. Așadar, asigură-te că te folosești de abonamentul tău Premium la maxim și inițiază conversații pline de sens. Numai de tine depinde să te diferențiezi printr-un prim mesaj de restul membrilor.

Ești o Sugar Baby și când deschizi căsuța plină de mesaje de pe SugarDaters®, vezi doar “Bună, ce faci?” .Te-ai plictisit să mai răspunzi tuturor mesajelor lipsite de sens și începi să te gândești că de fapt să găsești un Sugar Daddy pe bune e de domeniul fantasticului.

Adevărul este că nu e nici ușor, dar nici foarte greu să găsești un Sugar Daddy adevărat. Însă ce poți face ca să crești aceste șanse? În primul rând, este foarte important să nu mai ignori mesajele prin care utilizatorii folosesc greși platforma SugarDaters. Trebuie să iei atitudine și să îi reclami. În acest fel poți face o schimbare și cu ajutorul tău vom elimina acei utilizatori care nu respectă alți membri, care nu respectă platforma și conceptul de Sugar Dating. Gândește-te că și alti membri îi reclamă pe cei care nu au un comportament adecvat și în acest fel se micșorează șansele de a intra în contact cu o persoană nepotrivită. Doar împreună putem crea un mediu ideal de întâlniri online.

În al doilea rând, încearcă să răspunzi tuturor mesajelor cu putință și păstrează un ton respectuos. În acest fel și ratingul tău va rămâne la înălțime, pentru că deseori utilizatorii primesc mai puține stele din cauza faptului că nu răspund mesajelor altor utilizatori. Având ratingul mare, automat atragi și mai mulți potențiali. Câteodată unele persoane nu știu cum să interacționeze într-un mod plin de sens de la bun început, iar asta nu înseamnă ca nu au nimic interesant de oferit. Așa că încearcă să le oferi o șansă. Și nu uita: inițiază chiar tu conversații pentru că în acest fel ai control deplin asupra cui vrei să-i oferi atenția ta.

Să facem din 2019 anul interacțiunii pe SugarDaters®. Numai daca interacționezi, comunici și te implici poți găsi persoana potrivită pentru tine. Și nu renunța. El sau ea poate fi chiar la un mesaj distanță. 🙂

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook.